Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Tish,jeden moj známy ale on neberie lieky si dáva varené víno s acylpirínom.No ja by som neskúšala ale on tvrdí,že mu to pomáha.Ešte to varené vino by som brala.A včera som sa dozvedela od mojej rodiny toto.On kazdý den pije pivo a vraj ho to chráni pred prechladnutím a nevie si ani spomenút kedy mal nádchu a podobné nepríjemnosti.Lenze ja alkohol a pivo vôbec no keby nie alergická nadcha tiez by som nevedela čo je nádcha

damaxy

No my zdraví vikendujeme dobre,akurat mi chladne kava ale musela som nakuknút.Inak slnko nam uz utieklo do teplých krajín.Dnes sa veru neda na terase v krátkych rukavoch vysedavat

Jarka77

damaxy poslala som ti kratky mailik. Pozdravujem vas vsetkych kedze je sobota idem upratovat hadam sa tu este dostanem dnes :-). Pekny jesenny den vam prajem vsetkym

Jarka77

ahojte baby vcera som trcala v skole od rana do siestej vecera mam plnu hlavu informacii dalsie zadania a priprava na skusku o dva tyzdne a pritom pisat diplomovku.

barunka

jááááj.u nás sa tomu inak hovoríme,ale včul neviem ako.
je mi dnes fajne.šéf tu bol len chvíľu a ja dnes už končím!!!!Takže sa teším na nákupy s tou mojou škaredšou polovičkou a potom domov poriadky robiť.Tak ahojte, majte sa krásne. V pondelok ráno na kávičke.papa

damaxy

takze segra ma pozvala na kavé a ma nové okno a potom skocim kupit proviant pre tychto mojivh a samozrejme ze si pridem aj pocitat tak piste a ako sme si za mladi pisali do listov píš brzy čekání mrzí