Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mne toto internetovanie velmi dobre robí a som vdačná tej múdrej žene to vymyslela.Chlapi to nečítajú takže to môžem o múdrych ženách takto písat.
do lubochne sa chystam už rok,do bb chodim dosť často,v Nr mam sestru a chodim tam aj do jednej firmy robiť raz do tyždna.Ale to je blizko to mi nerobi problem hocikedy dobehnuť tak ako do TT alebo do BA.bude to asi ťažke,ja by som poposielala take pozvanky,vieš ako na stretavku zo školy.no každopadne ak budeš blizko ozvi sa,velmi rada by som s tebou pokecala aj na živo.
a ja som myslela že leopoldov len pre poldov
cha cha
a ty chodis aj na liptov na motorke aj to by sa dalo a keby sme si nesadli tak si len zakývame cha cha
takže raz sa všetci stretneme v leopoldove?na šťastie tam maju rezervaciu len prenašich mužov.my musime o kusok dalej.
ja by som to nechala ku letu ked je uz teplo,ale ked sa napáli aj dovolenkovy zajazd s rodinou a takto zorganizovat to je nápad čo???
poznám ta a nechodis na sz do lubochne aj tam sa dá stretnút alebo do bb na kardiologiu tam chodi svokra
no bomba,kedy?
ja som z lh to je pri lm a to naj by bola za