Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

kacka

ja mam rok hyperventilacnú tetaniu, tento rok mi diagnostikovali generalizovanú uzkostnu poruchu a potom to zmenili na nejakú asociativnu - konvencnú poruchu alebo také čosi ani neviem presný názov. Takže ani neviem čo mi je len viem, že je to moja psychika, ktorú musím zmeniť. lebo som vždy rozmýšlala len nad všetkým negatívne a len v tom najhoršom. Teraz sa učím byť pozitívna a mat rada sama seba, čo vraj neviem si uvedomiť, že existujem aj ja. Proste také niečo mi je.

inka

je, kamoške prišla za dva dni od tial.je to fakt super kniha a ani som nevedela že v češtine vyšli tri aj ilustrovana a pracovny zošit,u nas ich maju všetky tri.

Silvi

Teraz som si ju objednala cez internet, internetove knihlupectvo martinus, odpisali mi, ze maximalne do 7 dni by to malo prist.Dufam, ze to tak aj bude.

inka

budem ti držať palce ale tolko si toho už zvladla že nemam pochyb že to odučiš a teš sa navečer ako si s dcerkou oddychneš v kine a kedy si si objednala tu knihu?

Silvi

Inka objednala som si cez internet knihu Miluj svoj zivot a vecer idem s dcerkou do kina. Ale je mi stale nanic, dokonca do placu. Neviem ako dnes oducim to jedno cvko. Držte mi palce.

inka

tomas ale to si bez liekov,ked uživaš lieky tak musiš hladať taketo alternativy a trochu to trva kym najdeš najvhodnešiu pre seba,a je pravda že ja žehlenie neznašam a mam ho stale lebo stale periem a ked sa trochu na niečo naštvem vtedy idem žehliť a požehli aj to čo netreba.