Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Kacka,mna ked manžel vytočí,tak vtedy najradšej žehlím.Hmmmm,vtedy všetko požehlím,tak mi to ide!
ja mam strach z toho, aby sa niekedy skutočne nestalo to, že sa prestanem ovládať, ked mám pociť, že proste neviem čo so sebou. Preto aj manželovi stále večer hovorím, aby mna v noci strážil. Pritom celý mesiac som bola uplne v pohode. Pripadala som si ako každý iný člove. Možno sa mi skutočne pohoršilo bud počasím, alebo tým že som to minulý týžden mala a zasa chce asi čas než sa dostanem do normálu. Stále si hovorím ja idem po chodbe, ja vysávam a pod. veci aby som nerozmýšlala nad blbinami. Takto mi to odporučila psych.
no vidite baby aj kondicku si zlepsite, aspon nieco pozitivne :)
kacka ja tiež hladam to najlepšie na uvolnenie a zatial najviac sa mi osvedčilo bicyklovanie na stacionari alebo isť sa prejsť.najlepšie je kričanie ale nemožeš sa hocikde vykričať z plneho hrdla,ale to zabera.a potom vraj stale si cely deň pospevovať aj ked nezmysly lallala a tak.
Večer som našla doma švihadlo, že budem skákať, aby som to zo seba vybila. na bycikel je už zima, behať sami nechce tak skúsim ešte toto.
ano kacka, ja to poznam, pocit, ze asi vyletim z koze. a tak ked zaspavam, narabam so sebou, kopem nohou az tak ze z toho ani nezaspim, mam taky zlozvyk ze si tocim pramen vlasov tak ze sem tam si az vytrhnem par vlasov, blby zvyk, este zostanem plesata:( a zurivo nieco upratujem alebo drhnem a tiez si trosku potancujem a ako tak to potom prejde. horsie je ked mam taky stav a som unavena ze sa pohnut neviem. na toto som si este fintu nenasla.
Čo robíte, ked v sebe citite nahromadenú energiu na hrudi? Prípadne takú nervozitu? Mne psych. povedala, že mám napr. vydrnúť hrnce, vysávať, proste to preniesť do nejakej činnosti. Minule som drhla jak sprostá a stále som bola nervozna. Nenašla som zatial ten správny systém. Máte na to vy nejaký. Včera som si pripadala ako šialená, pozerali sme telku a stále som mala chuť niečo spraviť manželovi, AKo som ho držala za ruku napr. ho pokúsať aby som to zo seba dostala. myslíte si že som normálna? Potom som sa išla vyboxovať do poštárov.Niekedy fakt neviem čo so sebou. Radšej idem čítať, žehliť ale pripadám si šialene.
a ja už čižmičky mam,len kabatik by som chcela novy tento rok.a už si pletiem aj šalik aj čapičku.