Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Aj ja mam v poslednej dobe take vselijake pocity, neurcity strach a podobne. Niekede je mi smutno, inokedy sa citim v pohode, hlavne vtedy, ked mam co robit. Len neviem dokedy takto vydrzim. Snazim sa myslet na to, ze vsetko je len v mojej hlave a nesmiem sa celkom zlozit. Aj ked sa mam komu vyzalovat, nechcem to urobit, aby som sa nezacala lutovat, lebo potom mi je este viacej nanic. A navonok by nik o mne nepovedal, ze mam nejake problemy. V robote zatial fungujem, kedze v noci nemozem spat, tak pisem pracu a vtedy aspon nemyslim na to, ze mi asi zacina sibat. Musim sa cez to nejako preniest.
A ty si teraz kde v robote?
silvi, spala som asi 4 hodiny, takze uz zacinam mat pocit akoby som bola mierne vysinuta. chvilu som vesela hned nato je mi otrasne a tak sa to strieda...
Mate niekto skusenosti s depersonalizaciou alebo derealizaciou ???
ahoj silvi, tu sme poniektore
Tisch co ako sa dnes mas?
Ahojte, kde ste sa vsetky vytratili?
ahojte tak som povybavovala a som nazad,co mate noveho?
ahoj damaxy
dobrý den a my mame slniecko a na bielo.takze sme vyspaté dnes len pár hodin v práci a potom dva dni volno no ci je to dnes len dobrý den
ahoj barunka, vobec si nebola neprijemna, to ja som bola. ja som medzi ludmi ani nebyvam sama ale nemam tu rodinu ani nikoho o koho by som sa mohla opriet, tak to taham sama nejako. ved prehrmi.