Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

silvi je to aspon moje deti hovoria lahke aj inka si spravila aj tish ma a niekedy je dobre si takto porozprávat lebo niektoré veci sa nedajú a nechceme do fora niekto to môze inak pochopit a niekto nechce konkretne pisat takze povedz niekomu nech ti nastavi a potom si len vymeníme cisla a môzme aj vselico porozoberat

tish

silvi, nemusis ma povzbudit ked sa na to necitis, ja to ani nevyzadujem, to bude asi to blbe pocasie vseobecne. idem o pol hodiny dom.

Silvi

Nemam damaxy.
Tish prepac ze som ta zabudla povzbudit, namioesto toho som sa vyzalovala ja. Ak mas teplotu tak chod domov a neboj sa, urcite bude aj lepsie.

damaxy

pre všetky ubolené a smutné nikto nie je dokonalý,každý má nárok na smútok plač bolest,zlú naladu.Je to tiež naša súčast.Nikto nam to nemôže vyčítat ani nas za to vinit.Hlavne nie my samé.Ved tam nie sme dobrovolne a nie navždy.Ved ked chytíme tu dobrú vlnu potom je s nami radost žit.Takže sme citlivé stvorenia a slubujeme že si s tým zlým poradíme.Len nám doprajte všetci čas a budte láskaví,my to potom vieme vrátit.