Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inka uz ta mam
vela krat som na to myslela.a nemyslim si že je to lahke.mam kamošku ,ktora je rozvedena a ma podobne problemy ako my,a je ako v začarovanom kruhu,z ktoreho nevie vyjsť.najprv bola na seba hrda,že dokazala odisť od muža,ktory jej ubližoval ako sa dalo a teraz je nielen sama ale aj osamela.začala chodiť k psychologovi a čuduj sa svet,velmi jej to pomaha.tisch nie pre každeho je rovnake riešenie,ale niekdy to treba vyskušať.držim tak či tak palce a viem že povedať ti maš nas je totalna blbosť.ale predsa keby si si chcela aj pokecať tak ja mam icq:492-394-304.
vies inka, vy mate rodinu, mate pri sebe blizkych ludi. ja som tu sama. mam tu par kamosov ale aj tym sa uz vyhybam :(
tisch,nechcem byt dotierava,ale odhalila si pričinu tvojich problemov?ja som si myslela že ju viem,ale v podstate som až u toho psychologa po velmi dlhom rozhovore mala pocit,že viem kde je problem.nie že by sa všetko zmenilo,ale je mi neako lahšie na duši aj ked teraz viem že musim urobiť ine kroky a inym smerom sa uberať.nezvažovala si aj takuto možnosť?
inka nechodim. a unavena som taka, ze v podstate ani nemyslim.
baby dakujem ste strasne zlate.
ved to je pochopitelne,ked je človek nevyspaty a unaveny,tak depka je ta prava kamoška.preto sa aj ja teraz tak blbo citim,keby som v noci spala tak by som nemyslela na všetky tie sprostosti.
Ja zasa planujem ist dnes konecne cvicit. Pred tyzdnom som nebola, lebo dcerka mala meniny, tak som jej slubila ze pojdeme do MacDonaldu a uz som to potom nestihala. Inac, dnes sa mam trocha lepsie, horsie je to cez vikendy. Vcera som bola doma vcer sama a v pohode som to zvladla. Nechcem sa velmi tesit, lebo to dopadne ako naposledy.
Tish drz sa. Urcite vsetko zvladnes. Chce to len mozno cas, kym tvoja lekarka najde nejaku vhodnu kombinaciu liekov. MAjte sa pekne. Idem troska porobit.
tisch a chodiš aj k psychologovi?
mne sa zda že mi on najviac pomohol.
inka, myslim ze u mna je to zasadny problem, mne stale depresia zacina narusenym spankom. proste sa to vezie jedno s druhym. musim dufat, ze to bude lepsie.
tisch,ver tomu že bude lepšie.ten spanok velmi chyba,poznam to na sebe,potom som cez deň unavena a ledva sa presuvam z miesta na miesto.musim sa premahat do každej aktivity.