Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja spim nenormalne. a den prezivam...ani neviem ako. tak sa porad s lekarom, ze ti nie je dobre, ja uz mam tretiu kombinaciu liekov.
ahoj tomas, no je to blbe. strasne zle spim.
nono,presne taky pocit mam,ze nieco mam povedat a neviem si spomenut na nieco tak sa akokeby zaseknem a nepoviem nic.
A este mam taky problem ze my nejak nezabera neurol,som zobral uz druhu polku,jednu o deviatej a druhu o jedenastej,ale stale mam take cudne pocity,taky utlm v hlave,bolesti brucha.Co mam zobrat este dalsiu polku.Ja som braval len jednu rano a potom az vecer polku.
tish-ahoj,ty sa mas dnes ako,dufam ze ne tak blbo ako ja,som normalne musel dnes dovolenku vybrat,lebo dnes by som to v praci urcite nezvladol.
tak ako kacka, niekedy ani nerozpravam vobec.
Ohladom toho rozprávania. Aspon u mna je to tak, že mám problém s pamatou. Tým že si niekedy nedokážem zapamatať, tak niekedy z tej pamati nedokážem ani nič dostať, tak si zasa neviem na nejaký názov alebo neviem pomenovať bežnú vec, takže to vyzerá, akoby som nevedela rozprávať.
Ja mam tiež SR 0,5 ale až na spanie. Popri tom si ešte na spanie dávam rivotril. To vlastne neni uplne na spanie, ale niečo ako xanax na také uvolnenie. Mala by som si zaklopať ale ja teraz spim celú noc. Jak naschvál ked to teraz poviem tak budem hore.
som tu zase na chvíľu. kačka ja mmám xanax SRr 0,5 ráno a večer a pri akútnych stavoch, keď odpadávam tak mám xanax 0,25 ten zaberie ihneď.Teraz sa pokúšam vysadiť ten večerný,ale nič moc.zase nemôžem spávať.