Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

miksinka

tomas aj ja som z vychodu!dame rande ked pridem domkov???xixi
vies si predstavit,ked budeme spolu a dostaneme paniku?a budeme ukludnovat jeden druheho?
tish a co bolo u sisi?

tomas81

miksinka-jojoooj,tak tam je toho dost.je to velmy zaujimave,ja by som tam siel,bez vahania,ale ja som z KE.
do frasa,musim nieco vymysliet

tish

miksi take akurat ale makam na nom, na to treba aj trosku brusko mat, chude sa namaka :) no ked to nebude vynimka na ockovanie besnoty pre psa tak v poho :)))

miksinka

aha!tak som o nieco mudrejsia...
ak budem nieco potrebovat vybavit,tak sa mozem ozvat???
brusny tanec?vau a mas aj chude brucho??

jasmina

kacka tie dychove cvicenia mne osobne velmi pomohli a robievam ich stale.Takze ti opisem ako sa to robi.Obsahuje dva zakladne prvky-vyjadrenie napatia pri nadychu a uvolnenia pri vydychu.a/zacina kratkym zadrzanim dychu na dobu nez v duchu napocitame do 6 b/urobime dlhy vydych ktory trva taku dobu aku sme zadrzovali dych c/nasleduje kratka pauza pred nadychom na 4 doby d/urobime dlhy nadych opat na 6 dob e/opat zadrzime dych tentokrat v plnom nadychu.napneme svaly na ramenach a pazi a zaroven celou silou vytlacime brusnu stenu ako loptu dopredu.V max.napeti drzime na 6 dob.f/nasleduje dlhy vydych.vzduch nechame z pluc vychadzat bez usilia snazime sa vydych spomalit ako zrychlit.pri vydychu povolime svaly ramien pazi a brucha cele telo nechame ochabnut aby sa uvolnilo.tento vydych trva 6 dob ale moze byt aj dlhsi.g/opakujeme od bodu c do bodu f staci 10 opakovani.treba to trenovat.snad sa budes v tom vyznat.