Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
čauko miksi,dik za mail už mas odpoved.
Jasminka dakujem, sranda je ze aj ja ked som v stresovych situaciach tak je vsetko v pohode a ked je klud tak to pride. ale v poslednej dobe ked som cely den v praci v terene(ja som geodetka, takze niekedy cely den beham po kopcoch a lesoch)tak som taka unavena a vecer ked uz oddychujem tak je telicko znicene a vysiela mi divne signaly, ze sa ide nieco stat, ze sa mne nieco stane a pod. ako je to bezne pri PP. a ja uz neviem ci mi je zle z unavy alebo z uzkosti. nejak sa mi to miesa. ale snazim sa ukludnit ze rano bude dobre a niekedy to pomaha ale dakedy nespim celu noc a mata ma a trha zo sna a spanok je len taky 15 minutovy a rano sa citim ako po poriadnej opici:-)
ahoj matamala vies to je tazko povedat napriklad na mna to prislo prave ked som bola v pohodicke a vobec som to necakala.Ale ked som si to dala v hlave dokopy vzdy ked som bola bud unavena ale ma nieco rozrusilo vtedy mi nebolo nic a prave ked som bola v pohode tak to prislo.Podvedomie je ako pocitac ulozi sa tam nieco a potom to vybuchne.Tak mi to vysvetlila aj psychologicka.Mozno si len unavena a aj to pocasie moze vplyvat tak sa snaz to nejak predychat relaxovat neboj ono to odide len tomu musis verit.Neviem ci som ti pomohla ale uvidis prejde to len trochu relaxuj.Chod napr.do prirody rob dych.cvicenia a hlavne neboj sa...pa
inka,poslala som ti mail!dakujem za tvoj!!!
tomas,ty ak si tu,utekaj na RP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baby caute ja nestiham tu chodit sefka ma zacala nejak buzerovat je to na nevydrzanie strasne mi ide na nervy ale snazim sa nerozculit.
ahoj damaxy dufam ze vikendujes v pohodicke.Aj ked je zima bola som sa prejst trosku do prirody nacerpat energiu a vnutorny pokoj.Teraz pijem matovy cajik a uzivam si sobotu.Zelam aj tebe pohodicku pa pa
tak som len na chvilu sem vbehla ze ci je nieco nové a hop a bola si tu tak pekny den
ahoj jasmina
Inka dakujem a dufam ze sa ti so skorpionom zije dobre.......aj ked na nas nadavaju musim ti prezradit ze skorpioni vedia veeeeeeeelmi lubit az do smrti.Pekny vikend a pohodicku pa