Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
miksinka ci som sa zmenila?akurat v tom ze sa obcas bojim aby sa mi to nevratilo ale potom tuto myslienku zavrhnem a na cas na vsetko zabudnem.Ale vies za tie roky ked sa z niecim trapis tak to aj trosku trva kym to z hlavy uplne vymazes.Ale treba byt asi trpezlivy aj ked obcas to so mnou kolise ale iba take dozvuky....
jasmi,mas pocit,ze si sa zmenila?
blanz aj ja som uzivala xanax a vobec mi to nejako nepomahalo tak ako som si predstavovala.Teraz neberiem nic ale sem tam ked som taka neista tak si dam ten najslabsi neurol aspon mne to zabera.U mna bol problem ze ja sa hned zlaknem a mam strach taky bezdovodny.Ale uz je to omnoho lepsie ako v minulosti.Snazim sa svoju mysel nasmerovat pozitivne a vzdy si hovorit ze to nic nie je vazne a ze to prejde a predychat to.Ono kazdy si hlada take svoje barlicky o ktore sa obcas oprie.Pozdravujem vas vsetkych a zelam vam pekny den.pa pa
uz obedujete vsetci???
kacka,dakujem ti velmi pekne,to iste prajem aj ja tebe!
blanz a tebe odporucam bylinkovy persen!
je uzasny a vobec po nom nebudes otapena....len tak sa citit lepsie...
damaxy a inka diky za odpoved. PP mam uz 3,5 roka, ztoho som 2 roky chodila poctivo k lekarovi, najskor k jednej doktorke a neskor k doktorovi, pretoze doktorke som prestala doverovat.Poctivo som uzivala xanax aj spitomin. jedneho dna som sa rozhodla ze s liekmi skoncim, pretoze som nepocitovala ziadnu zmenu, len to ze som bola otapena a vsetko som robila mechanicky bez zivota.ataky prichadzali tak isto ako aj predtym.lieky som vysadila postupne a dnes fungujem stale tak isto akurat bez liekov a s normalnym vedomim. Preto som chcela vediet o nejakom "prilezitostnom lieku", ktory by som si dala len v pripade nutnosti.
Miksinka z celého srdiečka ti prajem aby ti to nakopnutie prišlo čo najskôr a cítila si sa lepšie. Už to poznáš a vieš že je to len dočasné.
rano sa nemozem postavit z postele...pokial sa rozhybem,tak to trva...ale bojujem....uz som bola tak daleko,nemozem sa vzdat,len potrebujem zas nejako nakopnut!
spim ako babätko,nastastie...s papanim to bolo minuly tyzden take ine...ale uz je to ok!
len mam problem,nemozem byt sama...busi mi srdiecko a napadaju ma tie otrasne myslienky....asi sa zblaznim
no Miksinka nedaj sa a ako sa ti to prejavuje je ti horsie vecer rano ako spís ako papas atd.