Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Jaj, icq je fajn. Aj mna moje mlade kamosky z tem navigovali a tiez ho par dni pouzivam. Fajn, nikdy nie je neskoro nieco sa poducit, hoci aj od mladeze :o)
Bud pokojna, s reiki Ti nikto neublizi. Ale viem, ze psychiatri neradi pocuju o takychto terapiach. Neboj, je to fakt vyborna technika. A sestra s 3 stupnami by Ta urcite na nejake riziko, keby bolo, upozornila.
inka ty mas zrejme dobre skusenosti z reiky moja sestra ma urobeny treti stupen ale ja mam taky nejaky strach tak som ju nikdy este nepouzila...neviem preco sa toho bojim viem ze sa to da robit aj na dialku ale takychto veci sa bojim aby mi tam nieco este viacej nerozkolisala..myslis ze by som to mala skusit?nie ze mi z toho zacne sibat...pa idem do postielky som nejak prechladla tak sa idem vypotit.dobru nocku
vies alti prezradim ti tajomstvo my sme si vymenili icq a tak si po veceroch a aj cez den vypisujeme niektoré veci si lepsie vypovieme a aj nam to vyhovuje a tak my sme ti vlastne také spolocenstvo
Co sa robi, Damaxy, nejako je v temach ticho. Zeby zimny spanok?
tak veru len skoda ze mame tu vsetko rozkopané a blato vsade robia nam kanalizaciu lepsie povedané ucia sa u nas robit kanalizaciu
Ved ja sa casto smejem, ze nebyt psa ani paty z domu nevytiahnem. A urcite nie vecer.
aj my sme boli so psikom je taky prijemný vlhký vzduch a taky sviezi nefuka bájecna jesen niet co dodat.
A ja sa na prechadzku chystam, mame totiz psika.
dokopy nic je mi dobre a som vrátena z prechadzky a prijemne unavena taky rovnovazny stav a to mam rada