Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

ahoj janka,ak chceš tak mi popiš ake maš stavy,viem čo asi preživaš,moj muž tiež niekedy robil vonku a poviem ti boli to pre mna velmi osamele dni aj ked som doma nebola sama ale s dvomi detmi.

miksinka

janka,musim uz ist!ale nic sa ty neboj!my ti vsetky pomozeme!ako len budeme moct!a dostanes sa z toho!uvidis!
o chvilocku sa tu niekto ozve iny... ked mas net doma,tak sa kedykolvek napoj a kecaj s nami...to ti pomoze...tak ako mne!

miksinka

moja viem aky je to hnusny pocit,lebo aj na to stale myslim!ako budem vlastne takto fungovat dalej?lebo takto zit je fakt hruza!
bola si stym u lekara?

janka

mikšinka neviem či len tým trpím. mam zvláštne stavy pri ktorých sa bojim o moju existenciu. a je to horšie o to že mam 7 ročnú dcérku a manžela kamionistu, ktorý je z mesiaca až 5 dní doma

janka

Rada čítam Vaše príspevky. Aspon viem že nie som niečo iné ako ostatný a viem že sa dýá s tým bojovať aj ked ťažko. mám blbé obdobie za sebou a trápim sa. nie je to lahké. lezie mi to niekedy na nervy. chcem sa vrátit do pôvodných kolaji.

janka

som tu po prvý krát,ale viem čo je to úzkosť. prežívam to 4 roky a trápim sa. viem čo sú to za stavy a preto s vami všetkými súcitím. ak má niekto chuť rada by som sa s niekým spoznala kto by si so smnou rád popísal a dali si navzájom oporu a silu.