Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

ja som bola kupovat dcere na imatrikulacky lebo tam mali prist spoločensky oblečeni a nukali nam take sivo metalizove šatky tak strihane pod prsami,do toho taka trblietava biela košela ,velmi pekne ale moja dcera ma zase 34 čislo a bez upravy jej nebolo nič dobre a samozrejme sme kupovali na poslednu chvilu,tak sme nakoniec nekupili nič a dala si čo mala po stužkovej.

miksinka

aha,no moja mamca je neskutocne uzkostliva...a sestra tiez!takze to je asi fakt v rodine...ale sestry od mamky su cool-ove,uzasne,energicke...
tak to si ma teraz s tou farbou potesila!len ja tie saty este nemam kupene....ale uvazujem teda,ked budem aj tam IN!

inka

miksi,mne hovorila moja mama,že ked mala asi 35 rokov tak tiež mala take podobne stavy ako ja a moja sestra mala tiež take podobne stavy,byvalo jej zle v autobuse a v obchode ale povedali mi to až teraz neni davno,ked som to spomenula psychologovi,tak mi povedal že väčšinou byva toto ochorenie v rodine,nie je to dedične,dedična je len uzkostliva povaha.nervovovegetativny system byva vtedy narušeny a nie je to ničia chyba ,človek to nedokaže sam ovladať na požiadanie,musi zmeniť životny štyl a väčšinou cely postoj k životnym situaciam.

inka

o reiky som ti už pisala,ale ani ja o tom ešte moc neviem okrem toho že majstri reiky dokazali pomôcť už vela ludom aj z velmi ťažkych chorob,je to liečba energiou ale aby som moc nekecala o tom skor si prečitaj niečo na nete o tom.mne urobili zo začiatku masaže na uvolnenie drah a potom dodavali energiu .je to prijemne a hlavne citiš sa hned lepšie.

inka

tie šaty budu zlatej farby na svadbu alebo su take mile zlatučke?aj ja by som si neake pekne kupila ,ale jednak šaty moc nenosim a jednak v mojej velkosti moc toho nenašili.

inka

a tie pocity smutku mavam aj ja,neboj nie si sama,aj ked mi je tisic krat lepšie ešte stale mavam sem tam pocit miernej uzkosti a strachu ale ako keby som už nechcela dalej s tym žiť tak sa snažim vždy to niečim zahnať.ale ja si hovorim že som šťastna že zachvaty su preč a pocity odidu tiež.ale nie je to chripka ktoru vyležiš a za dva tyždne o nej nevieš,toto trva trochu dlhšie a tak sa neponahlam len to usmernujem.