Úzkosť

miksinka

inka ten persen si neskusala???
je dobry ale ja by som brala aj nieco silnejsie...asi musim skocit za lekarom...nech mi daco da! a mam pytat na ukludnenie alebo na spanie...?

inka

nieco podobne akoty,mala som pocit ze som este viac rozrusena,neurol mi lepsie robil aj lexaurin,ale ja som si davala len polku a to som mala pocit ze mi zabral okamzite

miksinka

ved to zalezi na nas!ako si to mi v hlavicke usporiadame....
mna chyta bezne panika v metre!ale ked som tam s tetou,tak na paniku ani nepomyslim!ale ked sama,alebo s niekym inym....hruza!!! a co si mam dat ja???ja papam len persen

via

inka a ake si mala skusenosti s tym xanaxom?ulavilo sa ti po nom?ja som ho zobrala len 2 krat a nic.som dost sklamana.lexaurin je tiez na ukludnenie?je lepsi?miksinka cestujes?s tym mam aj ja problem niekedy,uz ma raz chytila panika vo vlaku.tabletky neviem ale mna ukludni,ked si vnutorne hovorim "som kludna".mam 27 rokov.

inka

via ja som tiez mala xanax,ale pre mna bol lepsi neurol alebo lexaurin.a mimochodom mne byva tiez pred menzesom blbsie a aj pocas.kolko mas via rokov?

via

viete babenky,ide prave o tie tabletky xanax,nikdy som ich este nemala.bola som na kontrole,doktorka povedala ze som celkom ok,chcela som aj tabletky na ukludnenie,ked ma pochytia uzkosti.predtym som vzdy zabudla si dat nieco na ukludnenie predpisat.no a ona mi dala tento xanax.vela som uz o nom pocula,tak som ho nechcela vobec brat,az v pripade nutnosti.bohuzial pred menstruaciou mi byva hrozne,uzila som jeden-ale vobec mi to nepomohlo-skor sa mi chcelo z neho plakat,a vsetko mi bolo luto,aj ja sama sebe.tak som chcela info,ako to vlastne ma zaberat,lebo mne to teda nepomaha.a pocula som ze su casom navykove atd..