Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

dobrý den vam vsetkym zelam,vidím že je nam dobre lebo behame kade tade a bodaj by nebolo ked je také slnieckovo dnes.

zdravystyl

PRE SKORICU:

Ahojcek,
Cital som tvoj prispevok.
Mohla by si mi napisat otom blizsie?
Pokusili by sme sa otom porozpravat,a skusime spolocne najst cestu k uzdraveniu.

Mozes ma kontaktovat,moj kontakt je viditelny sa mi zda a ak nie tak odpis tu.

Dik,

Pekny den,

Viktor

inka

ahoj tisch,išla som hned po ranu do jednej firmy a teraz som bola na reiky,tak ak by si tu este bola ozvi sa ako s amaš po prvej tanečnej.som zvedava.

jasmina

dakujem ti inka a alter.veru skusim to.Dnes som bola so sestrou a ona cakala kedy ja budem chciet nejako reiky vyuzit k svojmu zdraviu.Ved jej aj nic neostavalo.Takze nabuduce budem mudrejsia a potom vam poviem.Dufam ze ste dnes mali vsetky pekny den a bude aj pekny vecer.Ja sa stale naparujem lebo mam zapchaty nos ale ved to prejde.

inka

ahoj jasmina,ja som sa tiež bala reiky,alebo teda takychto technik ,moja sestra ma tiež 3 stupeň ale neako som sa vzdy odmietala s nou spojiť.teraz som zistila že som sa nebala tej techniky ale tohože mi niekto povie že mi je niečo važne.a to sa teda nemusiš naozajbať.s reiky ti nikto neubliži,mna nakoniec sestra odporučila majsterke,ktora ich uči a ma dlhoročne skusenosti.nema ti ako ubližiť,nemusiš sa hned zapojiť aj ty do ich učenia,nechaš si len pomocť.