Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

no musim aj ja už isť na anglinu,tak sa rozlučim na čas.tisch dobre ich povykrucaj a miksinka ty popozeraj neake šaty ešte,nech si na tej svadbe krasna.na nete je kopec napadov.

inka

tak potom nevahaj a kupuj,ak maš kde využiť take dgarderoby tak potom niet nad čim uvažovať,ja chodim asi na dva plesy každy rok a vzdy sa na ne tešim,minuly rok som bola na 4-och a dva som mala po sebe v piatok a v sobotu a to som povedala že už nikdy viac,zaspavali sme už o 11 hod a o 2 sme museli isť domov,listky sme dali vtedy objednať a dotyčny nam omylom povedal termin a potom sme už nechceli kaziť partiu ale tento rok by som to teda už neurobila.

tish

uz musim ficat, potom porozpravame, dala som si aj magne aby som nebola napata a posobila prirodzene, predsa len chcem dievacat motivovat :) tak papa zatial a druajte sa aj vy!!

miksinka

vies co,ja chodim nejako dost casto na svadby...takze ja to aj vyuzijem! a na ples sa chystam vecnost a nie a nie sa dostat!!!

inka

tosa teda nemusiš bať ja skoro vzdy nakupujem na poslednu chvilu a poznam ich viacej.ale vo všeobecnosti si myslim že nakupovať spoločenske šaty často je zbytočne,pretože s ato nevyužije a je to drahe,ale potom sa ti stane že si narychlo nemaš čo obliecť.ja si vždy hovorim že nebudem kupovať take moc spoločenske len take male večerne aby som to využila do divadla alebo tak ale potom ma zaseniečo ohuri a samozrejme vzdy mam potom dilemu čo na seba.

miksinka

to asi tak zvlastne vyvazuje,no?
tak ja v najhorsom pripade by som mohla zobrat to co som mala na stuzkovej,ale mam aj kopu inych siat,jedny take nove,co som mala minuleho roku na svadbe sesternici...tak nieco vymyslim...ja tiez tak stale nakupujem na poslednu chvilocku...vidim,ze nie som sama!