Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

milos,viem ze stavy uzkosti a pp nie su vyhradene len pre zeny a preto som rada ze si sem napisal.vela muzov s nasim problemom ,sa trapia sami.som rada ze si vies uz pomoct sam a preto prispejes dobrymi radami.tiez som citala cim si presiel a je obdivuhodne ze si sa dokazal od problemov odstrcit a zacat inak mysliet.a to ze este nemas vyhrate,to je skutocne tazko povedat ale vyhral si sam nad sebou a vies uz co tvoje telo dokaze porobit v strese,tak si budes davat vacsi pozor a budes vediet rozoznat kedy je najvyssi cas sa zastavit a neprekracovat hranicu svojich moznosti,pretoze sme kazdy iny a kazdy ju mame niekde inde.

sonca

barunka,ten neurol beriem len pokym mi zacne ucinkovat antidepresiva..dufam,ze potom mi ho postupne vysadi zatial by som bez neho nevydrzala..ale teraz ma matka totalne rozplakala a ulavilo sa mi, ja totiz neviem uz ani plakat ani sa smiat..keby ste niekto vedeli ako na to tak kludne:) pekny dnik vam kocky..pa

inka

sonca citala som aj tvoje predosle prispevky a porovnavam so sebou.tiez ma prepukla pp az po vsetkych stresoch ktore som prezila a preto som dlho nemohla pochopit ze prave v obdobi kludu je mi tak hrozne zle.ked som absolvovalavsetky vyšetrenia a stale bolo vsetko negativne,stracala som vieru v uzdravenie.a nastastie som s apotom dostala na tuto stranku a pochopila som co sa so mnou deje.od vtedy navstevujem pravidelne psychologa.je mi dobre,nezmenila som sice veci okolo seba ale zmenila som tak trochu seba a svoje myslenie.naucila som sa relaxovat a venovat sa aj sebe.chce to vsetko cas a hlavne sa spoznat.si odvazna,zacala si so sebou nieco robit a to je krok k uspechu.napisla som tiaj mail,tak ak budes mat chut tak pocitaj trochu.

barunka

ahoj sonca.Chcem Ti len povedať,že ma lekárka tiež vyše roka cpala len neurolom,na ktorom som bola nakoniec závislá. Vymenila som lekárku za inú,ktorá sa mojou dignózou začala viac zaoberať a lieky mi podotýkam postupne, vymenila. Beriem síce xanax,ktorý je neurolu podobný ( na zmiernenie práznakov) ak tomu seroxat na vyrovnanie serotonínu v hlave či v mozgu, tak nejako. Cítim sa oveľa lepšie. Kŕče a pocit na odpadnutie už dávno nemám. Zlepšilo sa to určite aj tým, že svojej lekárke dôverujem.Psychologička mi tiež veľmi pomohla. Preberali sme môj život a také veci,o ktorým som si myslela,že ma nezaťažujú.A predsa.Takže na lekárovi tiež záleží. držím palce.majte sa pekne.

sonca

ajoj silvi, ja beriem uz 6 neurolov denne a ani tie mi nepomahaju ale dakujem pekne za radu, citim sa velmi velmi spatne

sonca

AJOJ SILVI, SI MOC ZLATA ALE JA PAPAM 6 NEUROLOV ZA DEN, POKYM MI ZACNU ZABERAT ANTIDEP, ALE UZ ANI TEN NEUROL NEZABERA, UZ 3 DNI SOM NIC NEJEDLA, KED SA ZLOZIM TAK VAM NAPISEM..CHODIM AKO MRTVOLKA, JE MI DOST SPATNE..STALE NA VRACANIE A HLAVA MA BOLI, PICHA..DRZTE MI PALCE..PA

jasmina

Ahojte moje dobre dusicky.Barunka mavala som tazke obdobia aj som si vela poplakala pretoze som nemala okolo seba ludi ktori by tomuto rozumeli a je pravda ze ja vela veci dost prezivam a potom sa to cele moje ja nejako rozkyvalo.Jedneho dna som si povedala ze to musim nejak zmenit a nabrat silu aby som si nezneprijemnovala zivot je pravda ze to bolo tazke pretoze to u mna dlho trvalo a nejedla som okrem neurolu nic lebo mi bolo zo vsetkeho spatne a nemala som odvahu skusat dalej.A ani neviem ako uzkost sa objavovala iba sem tam a ja som ju stale odhanala ale priznam sa ze sem tam som si musela dat neurol.Dnes je to najhorsie za mnou ale obcas sa ma to dotkne aby som nevysla z cviku ale neni to uz take zle.Mozno aj preto ze si to nevsimam a snazim sa nezlaknut a vzdy si poviem ze to nic nie je a ono to potom odide.Neboj barunka ak budes velmi chciet zbavis sa toho len treba vydrzat a nenechat sa tym uplne zhltnut.Inka som rada ze mozem mojej kamoske pomahat a verim ze to u nej nebude trvat tak dlho ako u mna .Urobim vsetko preto aby jej bolo lepsie.Som rada ze ste tu vsetky tak skvele baby ale aj pani..a vzdy ked mozem tak sa velmi sem tesim a dufam ze sem nakuknem castejsie.Zelam vam pozitivny a prijemny den.

Silvi

pre soncu: ja uzivam neurol 0,25 od augsta. V letaku mas napisane ako ho trba uzivat. Ja som z pociatku brala 1/2 triktat denne. Teraz, beriem 1 rano, kazdy den. Ale davkovanie by ti mal povedat lekar. Ak sa bojis, ze to prepisknes, zavolaj lekarovi a ten ti presne povie ako ho mas davkovat. Drzim palce.