Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sonca

babulky zajtra vsetkym odpisem a potesili ste ze ste napisali:) posielam vam usmev za to:) (to lebo mi zabrala tabletka)

damaxy

Misha ja som nepribrala.Skus jej povedat ze mas obavu z priberania tek nech vyberie nieco co je spolahlive.treba si vediet povedat na tom spravnom mieste.Mozno sa z niektorych pribera ale ja mam skusenost ze nie.

misha

Damaxy, ja budem mať asi skôr také pre poruchy príjmu potravy, ale úzkosti mávam asi rovnaké ako vy pri PP...Len by ma zaujímalo, či sa z tých liekov priberá..

misha

ahoj, damaxy. Len Ti chcem povedať, že som na zajtra objednaná ku psychiatrčke, a že som rozhodnutá užívať lieky, ak mi dá...Asi ich už naozaj potrebujem, tie úzkosti sú strašné:-(

barunka

ahojte osôbky.Na začiatku v tých veľmi ťažkých depresiách a úzkostiach som mala tiež pocit akejsi blokády.Ani plakať,ani smiať sa mi nedalo.Jednoducho to nešlo.Existovalo len všetko biele a čierne. Vykašlala som sa na telo na príznaky ako také a venovala sa trochu svojmu ja niekde vo vnútri.(rada od psychologičky)=joga,relax,odpustenie ľuďom,ktorí mi ublížili-nehorázne pomáha.A začala som robiť to po čom som ja túžila.Je to všetko veľmi zdĺhavé,ale pomáha to.Už nežijem ten hektický život.Len práca,stres,strach o dieťa.Už začínam JA žiť a nie prežívať.Blokáda je preč.Dnes plačem,smejem sa, spievam,tancujem.Ako prišlo,tak aj odišlo.Muselo ma postretnúť toto,aby som pochopila o čom je život?!

rasťo1975

NEPOZNATE NAJKEHO DOBREHO PSYCHOLOGA V BRATISLAVE, KTORY SA ZAOBERA SOCIALNOU FOBIOU, UZKOSTOU, PSYCHOSOMATICKYMI PREJAVMI? VOPRED DIKY.

inka

sonca,ja som nevedelavelmi dlho prejavovat svoje city,hoci som od prirody vesela kopa,ked ma zmohla tato choroba,bolo mivsetkojedno.nevedela som plakat hoci som sa trapila,nevedela som sa smiat hoci bolo okolo mna veselo.prvy krat som sa vyplakala na prvevom sedeni u psychologa.a neviem ci s amiulavilo,lebonasiel vo mne nieco co som vedela ze tam je ale snazila som sa aby to zostalo zabudnute.navod na uvolnenie citov nie je lahky snad najlepsi aky poznam je obklopovat sa veselymi ludmi a hlavne ludmi ktori nas maju radi a ktori nas chapu.a rozpravat ,vela vela rozpravat,rozobrat svoju situaciu ako sa len da.