Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dnes je naozaj zlý deň pre viacerých...
no to mas pravdu ze sa to neda, len to radi vela psychologov...ani ja dnes nemam extra den, mam strach a boli ma brucho, busi mi srdce, same somariny mi chodia po hlave...uz aby mi zabrali tie lieky:-(
pekne mi je nahovno s prepacenim a ne este si budem zapisovat jak som mzslela ze mi prepne..ked mi je uz dobre snazim sa rychlo na to zabudnut.resp.neviem uz tak popisat tie pocity, ale v tej chvili neviem ani rozpravat ne to este pisat...je to jacobsova metoda-ako ta kava
dobre si je zapisat pocity ktore sa sprevadzali predtym ako to na teba doslo, a celkovo sa vyznat vo svojich pocitoch
zapisovanie pocitov?ja som uplne prazdna ked ma to hcyti, ziadne pocity..keby si ich niekto precital tak chyti depku zo mna...
jasan, ze budem mysliet kedy mi prestanu zaberat..aj si ratam kolko ich zjem aby ich nebolo vela len odkedy ich beriem velmi zabudam tak poobede uz neviem kolko, zabudam bezne veci ako zhasnut, alebo tak...predtym sa mi to nestavalo tak sa haluzim ze cim to je
bobec..aj mne to tak zacinalo..najprv som brala jedno balenie neurolu za 3 mesiace, teraz 5 za den..parada..strasne sa mi chce spat po nom, sa ti cudujem, ze si tolko odsoferoval...
leni ano je to sranda ze clovek chce a nemoze lebo sme daleko od seba...
milosko-dala som do vyhladavaca to cvicenie ale nenasla sopm nic..neva..