Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Lencok pri zachvate paniky alebo nejakej tej neolnosti som si lahla a snazila sa byt pokojna a dychat a hovorila som si ze to prejde a ze nic sa mi nemoze stat.Ja som si obvykle vzala magnezium a to mi urobilo dobre.Mala som len Zoloft tablety a trpezlivost,ze raz to vsetko prejde.No ako tu aj ini pisu.Tabletky nam vyliecia prenosy v mozgu,ale to co prenasame obrazne povedane musime uz kontrolovat my.Takze ked sa trocha polepsi na schopnost rozmyslat tak vtedy treba zacat triedit myslienky a treba robit poriadok v sebe.No a potom to nejako uz ide same.

damaxy

niektore myslienky ktore tu citam su sice pravdive,no v stave depresie ci pri zachvate paniky pozorovanie zivota inych uz sa do myslienok nevojde.Vtedy naozaj vnimame len seba a je to o nas.Na to aby clovek zacal uvazovat musi sa citit lepsie.Same od seba prejde ked je v lahkom stadiu,ze nejaka sila vole.Lebo pri depresii nemas ziadnu volu,ja som mala len prazdnotu a neprijemne pocity a tuzbu skor zomriet.Bolo mi jedno vsetko fakt kdesi to mam este v spomienkach.No to nechcem rozoberat,lebo vsetci co tym presli to poznaju.

lencok

toto mas pravdu, len keby to bolo take jednoduche....asi tu tolko nepisem, vsak skusam skusam....ale niekedy to vazne nejde, alebo usim prist ako na to

toto

Ludia, viete co by este mohlo pomoct pri panike, taka jednoducha vec, ze zabudnut na seba. Prestat byt uzkostlivy na to, co sa mi moze stat, jednoducho to pustit z hlavy. Su ludia, ktori su v este vacsom srabe. Pri byvalom kine Hviezda prespava jeden bezdomovec, chudacisko, ten ma problem, nema iste, ci sa mu dnes podari zohnat co-to pod zub. Alebo je este dobre ist na sportovy zapas a tam sa pozriet, ako sa ludia vedia ruvat, pricom mozu byt v nevyhode, unaveni, poskodzovani, vzdoruju niekomu silnejsiemu. Chodte tam, tam sa na vas bojovnost nachytá. A o to ide zapasit, pricom je jedno s akym vysledkom, rozhodujuce je bojovat a nevzdavat, neopustat sa. Lebo ZIVOT JE BOJ!!!

bobec

mne dal moj doktor (ma na to atestaciu) pozical taku prirucku "zvladni svoju uzkost a paniku II" su tam fakt dobre veci,len nejak zatial nestiham studovat

bobec

mne dal moj doktor (ma na to atestaciu) pozical taku prirucku "zvladni svoju uzkost a paniku II" su tam fakt dobre veci,len nejak zatial nestiham studovat