Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ved uvidim ako budem pokracovat, vsak tu budem pisavat...aj mne sa ulavi. Uz davnejsie som zistila ze sa vsetko da ked sa chce....uz sa mi aj darilo, ale chcela som asi vsetko naraz...musim postupne...aj cvicit, lebo som sa akosi rozbehla a ani to mi nepridalo

bobec

ja som len zaciatocnik v tomto smere a aj v PP...ja zatial hladam tu spravnu cestu ktorou svoje myslienky smerovat a tu v horach sa mi to celkom dari...pred cedstou sem som si musel dat 2 neuroly aby som vobec dosoferoval 170 km...niekedy je to brutal a teraz ked viem ze to ide vsetko hlavne z hlavy je to pre mna nejak viac prechodnejsie a napr. dnes som este neurol nebral a pomaha mi aj toto citanie na tomto

lencok

damaxy presne tak, naprv musia zabrat tabletky no a potom treba konat, zistit co vsetko sposobuje uzkost a snazit sa tomu predist. Ako raz povedal Vasut...treba hladat nove cesty, zdokonalovat sa, ucit sa, ako vyhrat nad touto bestiou. No mam na com makat. Ja mam uz teraz niekedy pocit na odpadnutie ako bude vyzerat moja promocia...tolko ludi, a ja si budem musiet ist pre diplom, no chore nie...ale bojujem proti tomu:-), je to taka blbost, to myslenie je niekdy nevyspytatelne, zabludi si kam sa mu zachce.

bobec

ja som momentalne 2 tyzdne na pracovnej rehabilitacii v horach, odrezany od sveta a niekedy mam co robit aby som sa nezblaznil ked pomyslim kde som...neurol mam jasnecka pri sebe ako poistku :)

sonca

NA OCI ANO NA MONITOR, cakam kedy sa povraciam alebo odkvacnem, jupiii...to som rada, studene spotene ruky, no konec...porazi ma..uz som spapala 2 neuroly a nic....a musim robit a aby na mne nikto nic nevidel...ja mam dost...