Úzkosť

dee

Z vlastnych skusenosti odporucam psychologa z ruzinova. Vola sa Tibor Hrozan, ma aj svoju stranku. Je taky bezprostredny, ze prebudi aj mrtvolu. Zo zaciatku som ho velmi nemusela ale zvykla som si a fakt mi pomohol. Chodila som k nemu skoro rok kvoli depkam. Cislo na neho do ambulancie je 0243413573.

lencok

tak dnes mam suprovy den:-(, povedala som jednej kamoske ze beriem AD, ma bola pozriet ani neveim ako na to rec dosla, ale zdalo sa mi to v poho a ona mi povedala ze si nicim zdravie, sama chemia, ze kde sa chcem takto dostat...som ja ale koza, teraz si pripadam uplne strasne, musim to predychat, vzdy poviem to co nemam

aja25

no to je tak po smiechu plac, po lete zima
.....aale zas ta moze tesit ,ze dnes si to mozes povedat naopak a zajtra bude lepsie...po placi smiech,po zime leto...hi

ethel

oookkkkk....hi...včera tu bolo veselo a ako ja vravím,že po smiechu býva plač,tak teraz je mi tak nejak...ale ja sa nedám...

aja25

mam to este citlive ale je to lepsie aj ten spanok bol problemový kvoli tej chrbtici...Vcera som uz spala fakt dobre ale aj po tom lubovniku to nebolo zle....Za co vsetko nemoze chrbtica?...No budem sa musiet asi zacat krotit ale to ma budu musiet zacat privazovat ...hi