Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
lencoooook,spravíme si raz stretko,bude sranda,veď nás je strááášne vela.Ja napríklad AD nepapám,ale možno čoskoro budem musieť..
lencok skus to nabuduce vyriesit inak. najprv si over ci by takuto informaciu ta osoba, ktorej sa to chystas povedat zniesla, ci by ju prijala s pochopenim. ak hej tak jej to povedz, ak nie radsej si to nechaj pre seba. a urcite nie si hlupa.
...lencok neplac.Tvoja kamoska asi nechape tvoj stav ak ti AD naordinovala doktorka
a si pod jej dohladom tak ta nazory kamaradky nemusia zaujmat...ludia su ludia
reci budu mat vzdy a ked nebudu mat dovod tak si ho vymyslia ...hore hlavu...
ajka25-aj množstvo ludí a rýchlosť tiež nemusím...hi.Taký kolotoč ma skoro usmrtil..hi Lencok-sa netráp,my ťa chápeme a nevadí nam to!!!!
preco som to povedala,lebo som hlupa, teraz sa radsej vyplacem a mam jednu skusenost navyse
....no ja paniku nemám.....no niekedy za volantom.....A preco sa bojis autobusu...mas strach z ludi alebo z rychlosti...hi
lencok netrap sa preto. nie kazdy to pochopi.
..hi...takáto zelená som,keď na mňa príde panika v autobuse,...hi
lencok-nebolo by stačilo povedať jej o tých super stavoch? To keď nezažije niekto je jasné,že nepochopí načo ti je chémia....
...dakujem ...zltacku uz mal brasko ...tak ja radsej do zelena...