Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ajojte mlade damy....
damaxy, ona mala vo všetkom pravdu, to je to. A ja to všetko neviem hneď teraz splniť:-(
lencok, ja viem, že je to asi hlúposť, čo napíšem, ale tá choroba vo mne je silnejšia než ja. Akoby ma nechcela nechať uzdraviť sa:-( I keď teraz u mňa nie je anorexia len preto, že chcem byť chudá, ale aj kvôli iným problémom:-( Trápeniam:-(....a občas ako protest- zomrieť mame pred očami preto, lebo ona ma nenávidí, sklamala som ju, a včera mi povedala, že mám radšej zomrieť:-(
miska som sa zamyslela ale skus to este raz ked lekaka bude vidiet ze sa nedas urcite zacnete spolupracovat ale daj jej obcas za pravdu ale potom zasa aj o svojom si povedz
misha ked chces vyhrat bojuj, nikto ti nechce zle, urcite si mila slecinka:-), a cokeby si skusila tu spolupracu s odbornikom znova, je to tvoja nadej, BOJUJ!
vsetko sa da napravit a hlavne ked ten druhy stale dava sancu
uz odchadzas poeticka dusa
viem,ze,najhorsie je stratit doveru...prajem ti pekny vecer damaxy
je to krasny odkaz a keby sa dal naplnit nemala by som slov
viem damaxy...a tebe dakujem,za to ze jej pomahas..svojej laske odkazujem...objim ma takeho,aky som...prosim..tvoj dano