Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misha

Dievčatá, idem do spršky, dala som si ten Hypnogén+ Persen, a pôjdem spinkať. Veľmi Vám za všetko ďakujem. Ste veľmi milé osôbky. Tak potom dobrú nocku a neponocujte dlho. Pá pá.

sonca

misha ahoj/ a vies ako to chodi na lieceniach, ze? porozpravali ti kamosky?mne mama hovori tiez nieco podobne..ze si vymyslam a tak..ignorujem...ja viem co mam v hlave a nikto ini..

sonca

prave som vyliezla zo solarka....dari sa na tabletkach dari...knizky a tak citam a tak...dnes som bola na cviceni...som zvedava ako zistim ze mi uz zabrali tie tabletky...
kaslat na skolu leni...nezruti sa svet kvoli tomu

misha

lenčok, problém je, že moja mama sa o moju chorobu nezaujíma...A stále mi hovorí, že som blázon, že musí chodiť kanálmi kvôli mne, lebo mám anorexiu:-( K tomu mi hovorí, že som neschopná, k ničomu.....ale mám ju rada, aj napriek tomu, hoci....náš vzťah je teraz taký "iný"...
lencok, a keď budem chcieť spolupracovať, 1.krok je ísť na 3mes. na liečenie, 6x denne jedlo, až potom môže nastúpiť naša abulantná liečba!

lencok

ahoj sonca, poviem ti pravdu....ze do toho kukam, a nemam na to vobec naladu, iny semester v takyto cas som mala skusky porobene, ateraz? nevladzem, nestiham, neviem co bude...este sa rozhodnem ako to budem riesita a ty ako

lencok

mishka ja ti rozumiem, viem ake to mas tazke...ake je tazke bojovat proti svojmu myslneiu, ktore je dlhsi cas nastavene na isti vlnu...ja ti poviem ze ja by som svoje problemy bez odbornika nezvladla...plakala som, hnevala som sa, ze zasa si musim nasadit AD, ale uz mi nic ine neostavalo. A tvoja maminka Ta urcite lubi, len je nestastna ako sa trapis, a urcite jej je luto ze Ti nevie pomoct. Lenze ty Mishinka ty to zvladnes a skus zacat s dr spolupracovat, vymente si svoje nazory, nevahaj sa skus to, ok?