Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
SONCA-ĎAKUJEM ZA POZDRAV,CO SI MI NAPíSALA,AJ JA TA ZDRAVíM.NEBOLA SOM TU,LEBO SOM SA CELý DEŇ ODDáVALA ADVENTÚRE.ZAJTRA SA OZVEM...MAJTE SA TU VŠETCI KRáSNE...
no ja uz idem, lebo ledva klipkam ockami, tak dobru nosku
dobju nocku lenka...aj vsetkym, ked nikto nic tak idem do hajan....bay bay...
vsetkym Vam prajem sladke snicky a vela sil do noveho dnika, idem si lazkat k telke
napisem ti aj sms, nemusis odpisovat ked nemas kred alebo nieco..ja len tak...
aha, ved jasne mne ta joga celkom reze, tak uvidim ako sa to bude vyvijat
damaxy- a ty sa ako majkas???
jasne soni ja viem ako to je, clovek po niecom takom vyzera dost inak ako zvycajne, treba si trosku dopomoct:-)...ja sa tiez chystam na nejake kury:-), a v pohodicke, ked budes mat cas napis meilik, ja sa len potesim
vravela ze kalanetika kazi chut na sex...neviem ci ma niekto v zachvate alebo v depke chut na sex ..ja teda nie...a ze treba aby si napinala svaly a potom uvolnovala..lebo ked mas zachcat tak je to vlastne o tom a pri joge to nerobis..ale kazdemu robi dobre nieco ine a rob to co ti robi dobre...
hej vracia..ale biela plet+moje paradne kruhy pod ocami z tohto vstkeho rovna sa nepekna kombinacia...mam taku pracu kde je dobre dobre vyzerat...a citim sa dobre ked dobre vyzeram..len to nie je casto..xix..inak odpisem ti na ten mailik neskor..musim mat naladku, prepac, este som moc ludom nevyrozpravala moj pribeh..ale ty sa ho urcite dozvies