Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
inka, to som rada, že jediná nemám strach z toho pribratia...
lencok, ale bola veľmi milá, chyba je proste vo mne.
dobre lostman
DAMAXY...niesom na icq...som teraz len tu...
ale to ze chces zit mis. je urcite silnejsie, teraz si daj liecik, a chod si pospinkat, aby si nabrala sily a skus naozaj trosku verit odbbornikom, oni ti chcu pomoct
MILOS M...nepoznas ma..mozno som slaboch v niektorych veciach...no niesom hlupak ak si vytvaras takyto obraz o mne...ty ma nepoznas..ty nevies ani to ,co viem ja...ja viem preco sem pisem
ano miska,aj ja som ho brala a tiez som sa bala ze priberiem,ale nepribrala som .naozaj.
damaxy, ja som išla ku psychiatričke vlastne preto, že som sa chcela aj vyliečiť z PPP, ale chcela som aj niečo proti depresiám, úzkosti. Ale....asi po 5min. ma chcela okamžite hospitalizovať, nato mi povedala, že mám aj ťažkú depresiu, vážila ma, počítala BMI, ktorým zistila podváhu...nakoniec to dopadlo tak, že som odišla s plačom, bez liekov a vlastne bez vyriešenia môjho problému, a tak som stále tam, kde som bola...na dne...
lencok,
máš pravdu...chcem zomrieť, ale..chcem aj žiť!!!!
Neviete mi ešte poradiť, čím by som mohla urýchliť účinok Hypnogénu- tbl. na spanie? Mohla by som si k nemu pridať Persen?
d mam icq no nesvietis
lostman nech sa ti to teda aspon vyriesi, aby si mal klud na dusi, hlavne to Ti prajem
milos m...nie nicim ja ju,,tym ze niesom taky,akeho ma chce..