Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misha

damaxy, ja som jej vlastne "nestihla" ani nič moc povedať:-( A tiež brala všetko ako nespoluprácu:-(- odmietnutie hospitalizácie, tiež som mala zjesť blbý banán, nad ktorým som sa rozplakala...potom mi chcela dať lieky- AD, lenže som sa spýtala, či z "tých", ktoré mi chcela dať, priberem, a ona na to, že z tých asi trošku hej, ale že ja musím. Takže som povedala, že či by nemohla iné:-(..a zas moja nespolupráca- "nahnevala sa" a opýtala sa ma, či som si k nej prišla pre tabletky na chudnutie:(..Naozaj som nechcela, aby to takto dopadlo, tá dr. bola moja jediná nádej:-( Mám prísť vtedy, keď budem súhlasiť s hospitalizáciou- ohľadom jedla:(
Inka, ja na jednej strane vyhrať chcem, ale na druhej strane sa vlastne bojím:(

inka

miska kazdy mame z niecoho strach co sme tu.preto sem chodime,citime sa niekedy blbo ,niekedy fajn ale bojujeme,snazime sa nad tym vyhrat a byt sama sebou.je to tazke a niekedy to skutocne velmi boli ale oplati s a,ver mi!

damaxy

Miska a lekarke si mala povedat tak ako nam tu.Ze to chces takto riesit ze ti ma doma kto pomoct a ved si dospela rozhodujes o sebe.No ale aj ona ma nejaku zodpovednost a vyplyva mi z toho opet dohoda.Medzi lekarkou a tebou a prijat mozno do hlavky pripadne sa zaoberat aj inym nazorom ako len svojim.

misha

damaxy, mlieko nepijem:(...a nepomáha to magnézium aj v tom, aby toľko "nebúchalo" srdce? Často sa mi to stáva- z ničoho nič, aj keď som v kľude...všade cítim vtedy pulz...