Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

miska daj si tak ako hovoris ked sa mas zle a daj si aj magnezium to ti mne velmi pomoze,tak upokoji,ale neda mi ze treba tym doktorom mozno niekedy aj doverovat.Je to tazke ked treba odborne a branime sa tomu.No respektujem tvoje rozhodnutie a dovolim si povedat svoj nazor .Bodaj by si bola OK

lencok

mis. leneze ty sa sustredujes len na jednu jedinu vec, a popritom ti unikaju tie podstatne, ja viem tvoja mysel sa tym neustale zapodieva a mas to tazke tomu rozumiem a verim ti...no predsa len niekde hlboko vo vnutri drieme aj u teba pud sebazachovy a laska k zivotu, tak ho najdi...viem ze to nie je lahke, ale ked to dokazes budes na seba pysna, uz len to ze bojujes je cast uspechu

lostman_d

MILOS M...budem sa spravat tak ako to citim...ta moja laska je uzasna a ty by si za nu mozno aj zivot dal keby si ju poznal...

damaxy

Milosko to viem ze nemozes suhlasit z toho co vies ty a co o tom viem ja k nepoznanemu by som mala ten isty postoj.vediet treba aj A a aj B.Rada si vzdy vypocujem obe strany pripadne sa skusam vcitit do tej nezucastnenej

lencok

ak trapi ona teba co na to povedat...ak ju tak velmi lubis, tak sa s nou porozpravaj a hlavne sa netrap, ja som kvoli laske-cloveku ktory mi odisiel ked som ho najviac potrebovala skoncila na antidepresivach, a dnes lutujem aka som bola hlupa, ako som nicila samu seba a teraz neveim ako z toho von

mis.

Veľmi Vám ďakujem:-)
Damaxy, teraz ma tak napadlo. Nebudem ho mať "nasadený" 3x denne po 2tbl. ako je tam napísané, ale dala by som si len vtedy tbl, keď mi je už tak zle, žle myslím na smrť, na ublíženie si, keď mi tá úzkosť trhá celá vnútro atď. Vtedy by som z toho nemala pribrať, však? (prepáč, že som taká otravná)..
inka, ty si ho tiež skúsila?
Miloš, keby som nemala problém s anoeriou, tak by mi to bolo tiež jedno, hlavne, že na dušičke bude lepšie, ale teraz...:-(