Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

Neviem ci robim dobre Milos ked sa do toho miesam. Asi este nie si zenaty. Z mojej skusenosti mozem povedat, ze s VAmi muzmi je velmi tazke komunikovat, to je vec, ktoru neradi robite. Ak si vynimka, tak klobuk dole pred Tebou.

barunka

práve to.pekné to bolo,keď sme nemali ,,starosti,zodpovednosť´´.Teraz máme dieťa,bývame sami a nevieme sa na ničom dohodnúť.

damaxy

a poviem ti este ze ked som bola chora najradsej by som bola odisla kde by som bola sama.No ked sa mi polepsilo zistila som ze dobre som urobila ked som zostala.

damaxy

ja by som pozerala na to ze nas je viac zainteresovanych a to si pis Barunka,ze az ked by som mala skusene a zabojovane a nebolo by fakt uz inej cesty az vtedy by som to pustila.Nic nie je take ako sa nam zda ked sme smutne,rozcarovane a nespokojne.Lebo to vidime inymi ocami.Vratme sa vzdy do cias ked bolo dobre,ako to vtedy vyzeralo,ved mame aj nejaku pamet.

barunka

mne sa hrozne nechce.Som nejaká vyšťavená.V robote trhám rekordy, doma zachraňujem manželstvo a už nejako nevládzem. Miloš povedz mi ako chlap:,, čo vlastne muži od žien chcú ???´´

Alternativa

Ahoj Mishka,
velmi mi bolo smutno pri citani Tvojich slov. Hmmm, smrt ako trest pre niekoho...mozno pre toho, komu na nas nezalezi...tak to prehodnot. Mas aj inu moznost. VYZDRAVIET a odist z domu. Teraz je to nemozne, ale ked budes zdrava /a taku sancu ma kazdy, kto sa lieci z PPP/, tak to pojde. Svet je velky a kazda mudra hlavka a sikovne ruky sa uzivia. Skus sa takto pozriet na svoje dalsie dni, tyzdne. Pri Tvojom zdravotnom stave a rodinnom zazemi je hospitalizacia jedina Tvoja sanca. Ukaz matke, ze toto ustojis a zabojujes. K voli Tebe, nie pribuznym. Mishka, chod za psychiatrickou, liecba bez nej je nemozna. Velmi Ti drzim palce.