Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
fúúúj,to je ...nemám rada kosti...ale pukanie nemusí byť z nedostatku pohybu.Ja sa napr.pohybujem strašne vela a puká ešte viac..hi
napr niekedy mi pukne v ramene, aked cvicim tak niekedy napr v bedrovom klbe
soni este nejdem...ved hej, len lepsie by ti bolo v postielke teraz ako v robotke...
ethel...to mi povedala moja obvodna dr, ze mam malo pohybu
dakujeeem baby ...
lencok-to pukanie v kostiach...sa vraciam k téme puk-puk,to ti kto povedal,že to treba rozcvičiť..
leni-to vies..do robotky musim..nemam az tak strasnu roboru, ze by som to nevydrzala ale kosti bolia jak slak..no ved hej..vylezim..a uz ides prec??
sonička,sa nám teda rýchlo vylieč...
sonulka veru chod rychlo do postielky, ved by si ani do roboty nemala chodit, ale viem ze teraz chces, alke davaj na seba pozor, skoro sa uzdrav, vyuzi na to vikendik
na cajicek sa ma nepytaj..no doma pijem ale v robotke..no neviem..doma mi viac chuti..no chytilo ma to..ale dufam, ze ma to cez vikend pusti:) antibiotika mam nejake doma este z minula..spred 3 tyzdnov bo ja nemam len pravidelnu menstuaciu kazdy mesiac ale aj zapal hornych dychacich:)))
myslim tu odpoved na lnku..ona o 12 a ty o 17..xix..zachvilu padim domov rovno do postele..iba ja amoja teplota..ako sa mizhorsilo toto tak mi dost lezie na nervy ze musim brat tolko sirupov a tabletiek..mojej psychike ze by to pomahalo..no neviem