Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ani my nebudeme mat, leieciky zaberu a bude fajn, len sa tesim na to vysadzovanie liecikov, ako to bude
mala som prepnutu klavesnicu, pardon
soni pred tzm je to vydz horsie, hlavne som citlivejsia, inak ako neurol...este musis?
:) moja PP vtedy akokeby ozila..
aj ja dufam, teraz sa mi blizia mesiaciky tak sa mi to zhorsuje aj vy to tak mate??milos aj ty?
aspon dufam
ano plac je dobry, aj mne niekedy chyba, ale dnes nie:-(....a co ak to neskusim? este neveim, musim sa ist informovat, ale aj sa poznam, ze uz aj ked je najhorsie zozbieram sily a bojujem, ja viem padnut na dno...ale aj sa aj z todo dna vyskrabat
Pokiaľ som niekoho urazila,keď som napísala svoj názor na vec,je jeho problém.Tým chcem povedať,že pokiaľ misha nebude po psychickej stránke fit,teda pokiaľ sa depky ako-tak nezbaví,kritika na jej adresu jej môže len uškodiť.V tom čase by sa malo s človekom jednať nadmieru opatrne.Je totiž na dne a človek nikdy nevie...Takže ešte raz.Je to len môj názor a stojím si za ním,či sa to niekomu páči,alebo nie.Ľutovať nikoho nechcem a ani neľutujem,lebo každý dospelý si nesie zodpovednosť sám za seba,ale dávka istej spolupatričnosti a emocionálnej podpory je na mieste.Od toho sme tu.Damaxy má pravdu,musíme si pomáhať...A viac sa k tomu už vracať nebudem.
no sak to, ja som bola zvyknuta plakat aj super to bolo..ale teraz ani plakat ani nic:( niekto mi dajte po papuly, mozno potom...
leni a ked to uz neskusis tak co??