Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ano plac je dobry, aj mne niekedy chyba, ale dnes nie:-(....a co ak to neskusim? este neveim, musim sa ist informovat, ale aj sa poznam, ze uz aj ked je najhorsie zozbieram sily a bojujem, ja viem padnut na dno...ale aj sa aj z todo dna vyskrabat

magdam

Pokiaľ som niekoho urazila,keď som napísala svoj názor na vec,je jeho problém.Tým chcem povedať,že pokiaľ misha nebude po psychickej stránke fit,teda pokiaľ sa depky ako-tak nezbaví,kritika na jej adresu jej môže len uškodiť.V tom čase by sa malo s človekom jednať nadmieru opatrne.Je totiž na dne a človek nikdy nevie...Takže ešte raz.Je to len môj názor a stojím si za ním,či sa to niekomu páči,alebo nie.Ľutovať nikoho nechcem a ani neľutujem,lebo každý dospelý si nesie zodpovednosť sám za seba,ale dávka istej spolupatričnosti a emocionálnej podpory je na mieste.Od toho sme tu.Damaxy má pravdu,musíme si pomáhať...A viac sa k tomu už vracať nebudem.

sonca

no sak to, ja som bola zvyknuta plakat aj super to bolo..ale teraz ani plakat ani nic:( niekto mi dajte po papuly, mozno potom...