Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ach jaj lencok.tak si len povzdychnia ideme dalej a kedy mas novu moznost,ved to dohodneme a budemem na teba mysliet.Potom nemas pocit ze si sama a verte mi aj to pomaha

lencok

ajojte, ja som na tu skusku nesla,mala som mensi zachvaticek, srdce mi buchalo ze az...som si to prelozila, pp mi robi same trampoty

damaxy

Ahojte dievcata,ja mam jednu zasadu ktorou sa riadim.Ked treba niekomu pomoct,velmi rada pomozem amam radost ked ta pomoc je prijata a padne na uzitok.No poradim ludom aj ,ktori moju radu neprijmu len vypocuju a urobia si po svojom.No ked niekomu sa snazis pomoct,a robi dookola to iste nespravne,hladim na to ako na jeho problem a ked ma napadne nieco pustim do eteru,ale viac to neprezivam.Kto chce kam pomozme mu tam a trpezlivost je pekna no tiez len odtial potial.Preto chcem a zelam si aby nasa stranka stale bola o poradeni,pomoci nech si kazdy nieco vezme k sebe nech kazdy kto ma dobru myslienku poradi.Je to pre ludi ktori sem chodia pre rady a vyuziju ich vtedy to ma zmysel a neplytvat energiou tam kde to nema vyznam.Mozno je to krute,a niekto ma napadne za to.Ale treba si chranit aj svoje zdravie.To nie je sebecke to je mudre.

magdam

No a Miloško,aj si zaznamenal po tom užívaní nejakú zmenu k lepšiemu,či ani nie?Čo sa týka priberania od rybieho oleja,nemusíš sa barunka absolútne báť,vraj tiež bola vykonaná štúdia pacientov,ktorí si ho aplikovali a vraj skoro všetkým zaznamenali dokonca úbytok na váhe, a tí ostatní zostali na rovnakej váhe.Takže bez obáv!Rybí olej má inak veľa pozitívnych účinkov na celý ľudský organizmus,pretože pomáha odstraňovať zápalové procesy v ňom a dopomáha ku jeho celkovej rovnováhe.Podáva sa aj malým deťom...