Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
idem sa ja napapkat, obedik vola:-)
no hej, len niekedy mi to vadi, ked ma beru za rovesnicku 16, 17 rocni....to je vtedy sranda:-), a ake fotky? no nase, aby sme sa vedeli s kym mame tu cest
ozi soni poslem ti tie moje foto na mailik
a ked do toho zaratm povahu..ach jaj, kedy dospejem
no ja neviem kedy si tak budem pripadat, lebo este aj na to kolko mam, vyzeram o dost mladsie
no vidis, a konecne viem kolko mas rokov:-)dikes
tak ale snazim sa, ale vsetko ma asi svoj cas
jasne rozumiem, vies ja som este take "dieta"aj ked mam 23. niekedy neveim prebrat za seba zodpovednost, aj ked sa snazim, chcelo by to urobit nejaky velky krok...chcelo by to zmenu...a samozrejme ine myslenie
a pisem trochu ako madar ale rozumiete igen
Lencok to je tym ze stale pozeras na to rovnakym pohladom skus spravit krok a odtial to uz vyzera inaksie,samozrejme obrazne povedane.Vsetci sme nieco zazili,len ide o to ako to prezite zhodnotit a odlozit.Lebo zivot je smutok aj radost.Ja som teraz vyrovnana a spokojna.No presla som cestu,na ktorej bolo vselico stretlo som kadekoho.Lenze ja som si na to nasla svoj pohlad,najlahsie ja robit zmenu so sebou a pre seba.Objavila som ze zivot je pestry a tie farby my dodavame sami