Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
takze zacnem magdam- za 1/vies co je ppp? porucha prijmu potravy-anorexia- bulimia.a za 2/zazila a nastastie prezila a za3/nikomu nic neurcujem- snazila som sa len pomoct-sorry- ospravedlnujem sa hlboko vsetkym- uz to nikdy neurobim- kaslem na vas vsetkych-ano nech sa dalej lutuje a budem verit ze neskonci tak ako to konci- smrtou ak sa nespamatam- pekny den vsetkym.
Ahojte.Tiež som chcela tú knihu, nemôžem ju však zohnať.Čo to je s tým rybým olejom? Od toho sa riadne priberá nie? čo ešte ?
Inak vam prajem vsetkym krasny ufucany dnik !
Magdam nic proti tebe-len mi neda nereagovat na tvoj prispevok-trosku neskor ale predsa-lutost???nie ta nikomu nepomoze-ty ze lutujes tym suhlasis s jeho konanim a s myslanim- nevedomky ale ta druha strana si to tak vysvetluje-v ziadnom pripade nie lutost !! a uz vobec nie ak ide o ppp. bulimia je nielen choroba je to zavislost ako kazda ina-tazsia-je to psych.zavisost.miska ja verim ze sa na nas nehnevas- a tym ze si presla do inej temy sa pokusas riesit to-snad sa tam len nelutujete s babenkami. kazda baba ktora tento boj vyhrava si zasluzi moj obdiv a nech je hrda sama na seba.
Fakt je tá kniha suprová.Niet čo dodať.Aj keď si na iné čas nenájdem,zopár stán na deň mám sama sebou predpísaných,takže už len dvadsať strán a finiš je tu.Aj keď sa tu budem opakovať a kníhkupectvám robiť reklamu za pánboh zaplať,opakujem názov knihy:Ako sa zbaviť stresu a depresie bez liekov-David Servan-Schreiber.Je to kniha,ktorá je zrozumiteľne písaná a ktorú zrejme začnem čítať ešte raz.Miloško-čo ty a omega3-mastné kyseliny?Ja poctivo už týždeň každý deň tri lyžičky pred jedlom.Kúpila som si v lekárni čistý rybí olej,mali aj rôzne kapsule,no drahé jak fras.Tak som volila v tekutej forme a za padíka 1 dl!A pohoda,ani ma z neho nenapína.Skúsim tie americké štúdie buď potvrdiť,alebo vyvrátiť.Preto sa budem snažiť vydržať čo najdlhšie...Som rada,že misha funguje naďalej.Na iné fóra ma nejak nebaví chodiť,takže nemám prehľad.Dúfam len,že sa niekedy zastaví aj u nás a odmení ma svojou pozornosťou.Privítala by som aj zopár optimistickejších slov,nech som tie svoje riadky nepísala nadarmo.Tak ju oslovte,nech si dá s nami spicha... P.S:Fakt,čože si čítal ešte okrem tejto knihy také zaujímavé,Miloško?...
no rada by som sa k tomu uz raz aj dostala-ak dovolis :-)))
nie neprecitala :-))) lebo ma stale niekto zabava-ze?nemam kedy citat!!!
aka?aj ja si chcem precitat.
smola :-))