Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jasne je to ho viacej, jedna, druha, tretia vec....a nazbiera sa to, a clovek si to niekdy sposobi sam, svojim rozhodnutim, tak ale sme ponauceni a ideme vpred:-), urcite nam to zivot len tak do cesty nepriplietol, vsetko ma svoj vyznam, a vsetko zle je na nieco dobre, musime zistit na co
damaxy-dakujem, jasne len nech to uz prejde:)
milosh- huncut jeden prave si klikla na 69 tak neviem kde to teplo:)
leni- ja som si myslela tiez ze to mam len z jednej veci a potom mi dr.povedala, ze to je z toho co sa mi za cely zivot nazbieralo..obvinovala som z toho jedneho cloveka, aj obvinujem ale ze to tak nie je
presne mate pravdu...len niekdy tam tie myslienky zabludia same, ze preco??? ja viem ze je to uplne o nicom sa tym zaoberat, zivot ide dalej, nikdy sa to nevrati, musime ist dalej a ponaucit sa na svojich chybach, ked si na niektore veci spomeniem, mam velku uzkost, to sa musim naucim ovladat, dufam ze sa to da
No treba si roztriedit myslienky a nechat ich tam kde patria v minulosti,je to cast nasho zivota,ktora bola.Neda sa vymazat ale da sa ulozit a s pribudajucimi rokmi a skusenostami sa mozem na to pozerat ako na veci,ktore by sme mali robit inak alebo nemali robit vobec.Je v tom poznanie zivota aj ked horke a neprijemne.
Sonca k tym mesiacikom,mamem skusenosti viacere sa mi pritazilo,mozem povedat ze som mavala pocity,ze sa mi to vracia ale nie je to tak,je to trochu precitlivele obdobie takze sonca je to normalne ale poznas to aj toto prejde
inak aj vy rozmyslate niekedy nad tym co by bolo keby...mylsim v minulosti, keby sa mi nestalo toto, teraz nie som na tom tak ako som...a mne to mohla ovplyvnit jedna situacia, alebo jedna minuta v zivote...ja viem je to o nicom rozoberat nieco z minulosti, ked je to uz nenavratne prec, ale aj tak...casto mi tam ubiehaju myslienky
no vidis, uz sa lepsis, pp je na ustupe, lieciky zaberaju
som tym chcela povedat ze to je ako vydrz
a ja sa tu vyhovaram na klavesnicu, ze
ale vyslo ti tam slovko ,,vydz,, sranda, no dnes som si dala pol..zatial ale citim ze ma oblieva nejake teplo, nech neotravuje a ide prec!!