Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
neviem z coho,nemoze to byt tou chripkou, alebo mas nejake stresy????
ahojte kocky, leni prave som ti chcela pisat ze som si musela dat celu tabletku a trosku to preslo, za pol hodku idem domov z robotky..chcalabohu, ja neviem preco sa mi to takto zhorsuje...fnuk
damaxy- sneh odhadzovat??u nas je letno, este to
co sonca a ostatni porabate,ja odhadzujem sneh pridte na brigadu
ajoj soni, ja nemam na mobile kredite, bola som vonku, takye som ti nemala odkial odpisat, a co ti je, uy je lepsie???
teraz budem obnovovat temu pokym si ma niekto nevsimne..fnuk...
halooo, je tu niekto??
ahoj Veronika,je super že si takej veselej povahy.veselí ludia a ludia so zmyslom pre humor maju vsetko najmenej o polovicu lahsie.vsetko treba brat s nadhladom aj ked sa niekedy zda ze sa to neda.smiech je liek na mnoho chorob len sa s nim treba skamaratit a vpustiť ho medzi nas.
a vyberania štichov sa vobec nemusiš bat ani nebudeš vedieť kedy ti ich vyberie.
Ahojte Dnes som bola u svojej gynekolog.a chcela mi vyberať stehy, ale nemohla.Tak idem až v stredu. Uff..trochu som si vydýchla. Keď som videla tie veľké nožnice...až ma zamrazilo brrr.Tak až v stredu ma to čaká. Ale toho sa až tak nebojím. Hlavne že mi dala lieky proti bolesti.
Písali ste tu o svojom veku. No tak ja mám 22r.a tiež na svoj vek nevypadám. Skôr mi tipujú 19, 20,..
Na svoj vek sa tiež nechovám príliš dospelo ale snažím sa byť aspoň zodpovednejšia. Som totiž niekedy bláznivá a rada sa smejem. Vážne smiech je najlepší liek na smútok, depresiu a hlavne na PP. Ešte šťastie že ho mááám :-)))
napr.som dostala od svojho kamoša väčšieho plyšov.medveďa a rada sa s ním rozprávam. Vážne je zlatý...:-)))))
Tkaže zatial končím. Prajem vám veselú náladu - aj keď nie vždy je tomu tak.
aj tebe dobru chut, nieco dobre si navar:-), ja sa uz tesim, som hlaaadna
fotky je fajn pozerat to mas pravdu:-)