Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Čau Lenock.Ja už druhý týždeň užívam prírodný rybí olej 3x denne,môžeš si však kúpiť aj v tobolkách,no zväčša sú vyrábané na chemickej báze,na prírodnej sú iba Jamieson-kanadské,no nie sú tam iba čisté omega 3,ale aj 6 a 9.Teda ja som kúpila čistý vo fľaštičke,v lekárni ho nalievajú a 1dl stojí asi 45-50,-Skk.Skús si predtým naliať doma do malej lyžičky oliv.oleja,či sa ti to nebude bridiť.Ja som si celkom zvykla.Skús svoj jedálniček tiež oživiť sardinkami,tuniakom či lososom.Tým,čo tu chcem napísať nechcem nič zakríknuť,no fakt sa mi zdá,že mi je po psych.stánke lepšie.Akurátne ako aj Miloško svojho času napísal,trocha nafukuje,no to mi nevadí,dá sa to tlmiť.:-)Vyskúšaj,uvidíš...
ahojte, zacala som citat knizku, Ako sa zbavit depresie a stresu bez liekov. Chcem sa spytat na mastne kyseliny typu omega 3(teda rybi olej), uz to tu niekto spominal, takze mate skusenosti s uzivanim, chcem sa spytat, ci mi neviete poradit v akej forme si to mam zakupit, ci ako tobolky,alebo v kvapalnej. A ako to treba uzivat, sice je to tam popisane, ale napiste. Dakujem:-)a prajem pekny dnik
Zdravím ťa Miloš. Ja som dnes oddychovala pri knihe. Čítala som si román. A ty čo si dnes robil?
Ahojte Tak čo akosi nepíšete? No možne ste rozlezení po iných povinnostiach. Ja som ešte stále na marodke. Dnes mi moja gynekolog.vyberala stehy. Nebolo to až také hrozné,len ešte je to dosť citlivé. Trochu ma to bolí ale aký by bol život bez bolesti?
Veď ani je nemám rada moc bolesť ale aj tak sa jej nevyhneme. Tak vám prajem pekný zvyšok dňa a radšej bez bolesti. Nika :-)
Milousu a odkal mas ten nazov dievky?
ahojte vsetci, dnes je pekny den, aspon v ba tak si ho krasne uzite :) posielam vam slnecny usmev:)
ajojte, ako sa mate? musim sem napisat, uz tu dlho nikto nenapisal, ja akurat ranajkujem a vychutnavam si dnesne rano, mnohi z Vas uz asi davno pracuju, tak nech sa Vam dari:-)
ahojte idem ja do solarka a domenko....pekny dnik vam zelam..
zacinam sa citit uz lepsie, ale stale to nie je klasika. takze aj ja cakam, trosku to trva, ale kazdu chvilu by to malo zacat naplno ucinkovat, takze neboj. mozno ani neveis, ale praca ta vycerpava, lebo teraz naberas naspat sily , ktore si stratila, takze vsetko ta moze trosku vycerpat, kym sa to neustali
sak to ze ja ani neviem ci mam nejake stresy, ked tato blba choroba, to si ani neuvedomujes ze mas stresy a zrazu ti je len spatne, toto na tom nenavidim ze nikdy neviem kedy to mozem cakat a pride to ked to najmenej cakam..a ty co mojeno, lepsie uz...ad zabrali??mne uz by mohli naplno tak ze ten neurol uz vysadim, ale neviem kedy to bude...