Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no teda, taxikar mal dostat poza usi, tak ale co...veru zivot ide dalej, co je to oproti PP ktoru porazame:-)...
a milosko ako?
ajojte:-), soni ako sa mas? som ti chcela napisat sms, ale mobil ma hneva, este stale nemam svoj a z tohoto ma ide porazit, co mas nove
NO JASNE ZE VYZERAM super a ona mi to ani nepovie,sakra:)
ja nehladim na peniaze zlato ja chodim sukromnej pszchiatricke..tak to si domyslis, ze na peniaze nehladim...povie mi ze mam dalej brat tabletky...3 slova...
milos-dnes som si este nedala tabletku, ale neviem ci to mam pisat, aby sa mi to nezhorsilo ked to prerieknem, mozno preto, ze vecer idem psychiatricke, uz sa na nu tesim, pozrie na mna povie dve slova a posle ma domov...ano chcem take , ze zajtra budem fit:) zevraj je to dost drahe, tak neviem co je to dost drahe...
take ktore obsahuju najviac a vsetkeho vela
ajojte aj ja si chcem kupit take..ale najlepsie..ktore su uplne najlepsie??
inak ak som spravne pochopila, rano si davas 1 lyz., na obed 1 lyz., vecer 1 lyz., ze?
dakujem za radu magdam:-), poobede idem do mesta, tak si hned kupim, idem to vyskusat:-)