Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

na zamyslenie:Jedna vec mi robi velke starosti...Ako mamvediet,kedy mam hrat svoju ulohu?Kedy mozem byt skutocne sama sebou?Predstieram,lebo si casto si netrufam ukazat svoju pravu tvar...tak trocha preto,aby som sa pacila inym.Neviem ,mozno take starosti maju aj oni.Mozno sa aj oni chcu zdat mudrejsi,silnejsi,ako su...Dnes sa konecne uvolni,prestan sa bat,nehanbi sa a bud len sam sebou.

damaxy

opet to stare zname ked je nieco nad nase sily tak sa nam to vrati,skoda ze v takej podobe,ale ako hovorime aj toto prejde.Drzim vam palce a oddychnite si

damaxy

Zuzana tapuskam ti,velmi jednoducho na par riadkoch si urobila uvod jadro a zaver.Ten najdolezitejsi pre tvoj zivot.Len skoda co musime prejst kym sa dostaneme ku vysledku ,ktory je pre nas prinosom.Naozaj ti tlieskam ako si to dokazalaa prajem vela a vela sily a pokoja do dalsieho zivota.

barunka

inak včera v lekárni som stretla pani,ktorá si kupovala neurol a xanax.Ja zase seroxat a xanax. Pozreli sme na seba a usmiali sme sa.Chcela som sa s ňou dať aj do reči,ale čo som sa jej mala opýtať: prepáčte aj vy ste psychicky labilná? nevedela som rýchlo nič vyloviť v hlave,ale aj tak som mala zvláštny pocit,že nie som sama šiši.

barunka

ahoj Miloš. Veľmi dobre poznám nepríjemné sny a ešte nepríjemnejšie rána. Keď sa mi to stalo naposledy(cez víkend) povedala som o tom mužovi,aby vedel,keby som so sebou sekla,ale dala som si b-komplex,ktorý mi poradila lekárka(magne B6 mi nerobí dobre na žalúdok).Potom som sa išla osprchovať,umyť vlasy-zohla som hlavu,navalila sa si do nej krv-prešli pocity na odpadnutie,ale nohy sa mi triasli stále.Popritom som sa stále sústredila na pomalé dýchanie.Manžel mi masíroval tvár a pokožku na hlave-na to som sa úplne zamerala a po chvíli sa mi prestali triasť nohy a mohla som už normálne dýchať.úzkosť ako taká trvala síce celý deň,ale to sa dalo prežiť.
Takže nech mi bude akokoľvek zle,najrpv skúsim bojovať až potom zoberiem xanax.