Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj,je pravda že ked som sa citila velmi zle tak som tu bola stale aj ja a časom sme sa spriatelili a vymenili sme si čisla na icq a stretavame sa tak,ale pre mna sa stalo už pravidlom že každy deň nakuknem aj sem,aj ked su tu už novi ludia vždy ma zaujima ako sa kto pasuje s uzkosťou aj panickou poruchou.pre mna to boli velmi zle časy a tu mi baby velmi pomohli.teraz som sa citila už celkom fajn až na tu chripku,ta ma trochu skolila,ale už sa to približuje normalu zase.basničky sa mi naozaj velmi pačili,som si pospominala na svoje mlade časy.tiež som sa prostrednictvom svojich vytvorov zbavovala smutku ale aj tešila zo svojho šťastia.držim palčeky nech sa ti dari!
Ahoj Inka Som rada,že si si pozerala moje básničky. Mám tam ich niekoľko a som rada, že sa ti páčia:-)nie nemám ich nikde zverejnené len tu na nete.
Keď sa so mnou rozišiel ešte dávnejšie priateľ tak odvtedy som začala písať básničky.Baví ma to a určitým spôsobom mi pomohli. Píšem tam to čo cítim ale aj si niekedy vymýšľam. Ale vždy chcem tou básňou niečo čitateľovi povedať.
Čo sa stalo že tu už tak často nechodíte? Budem rada keď si tu budeme písať.
Už sa citiš lepšie Inka?
ahojte všetci!
Pre Veve:trochu sa preberam po chripke a tak sa tu trochu motam.vždy som mala rada basničky a ako puberťačka som ich sama skladala,preto ma hned zaujalo ked si napisala svoj prispevok a hned som sa preklikala na basničky.ja som ohromena,tie tvoje su uplne prima,maš ich aj niekde inde publikovane?ved ty si fakt dobra!!!!
Ćaute Možno tu nechodia preto, lebo buď majú nejake povinnosti alebo sú na inej téme. Ja tu tiež rada chodievam, lebo sa tu vám môžem zveriť a povzbudíte ma.
U nás slnko v Púchove tiež nesvieti a tiež sa teším na leto:-)Ale najradšej mám z roč.období jar. Všetko rozkvitá, tráva sa zazelená a mám inšpirácie na básničky. Inak mám na nete básničky a ak chcete sa na ne pozrieť tak si kliknite www.basnicky.sk a môžete ich ohodnotiť. Môj nick je nika5.
Prajem Vám pekný deň :-))
to by aj mna zaujimalo ze preco, netusim, asi nemaju uzkost, ale ved ani ja ju teraz nemam, ale rada sem chodim, lebo som tu stretla ludi co mi pomohli:-), a je mi lepsie ked viem ze su tu ludia ktori ma pochopia
prajem vsetkym pekny dnik, idem ozivit tuto temu, kedze sem teraz malokto chodi, skoda by jej bolo, mne osobne velmi pomohla. U nas je dnes krasne, svieti slniecko...az mam pocit ze je leto, lebo keby nebolo tak chladno...zobrala by som plavky a huraa k vode, ale to je zatial iba sen. Nevadi ja si pockam. Dufam ze aj u vas krasne svieti slniecko.
uz ledva kukam dobru noc a bezte spat
dakujem tischka,s tym slnieckom to ide lepsie.skoro ako keby jar už prichadzala.