Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

no nahodou aj tu rano prsalo a nie ze len trosku ale poriadne! a zrazu slnko no nechapem :D
inuska skore uzdravenie prajem

inka

a nielen v BA slnko svieti aj u nas pri TT sa pekne vystrkuje.ja mam sice chripku ale cez okno mi aspon krasne slniecko svieti a to mi je hned lepsie nielen na dusi.tak krasny dnik vsetkym!

damaxy

sa mi paci a hned mam lepsiu naladu ked niekto napise taky prispevok.Ked sa zamyslim nad tym ze vazne chori ludia nepozeraju ci je den slnecny,ci je den uprsany,ale ci je den este aj pre nich

tish

dobre rano prajem, pekne uprsane dobre na driemkanie ale uz je piatocek tak sa z neho tesme :)
ja kavu pijem iba rano, pijem max 2 denne, lebo kavicka mi velmi chuti a nemyslim, ze ma na mna negativny vplyv. ak si pri tom clovek vytvori fajn atmosferu, ma malicky sviatok :)

bobec

dobre ranko prajem...tak co vas dnes caka? Skusim si kupit aj ja ten Koenzym Q10...mam sice nejaku nahradu,no ako by som nic nebral. Lencok a fakt skus ten zeleny caj,ja kavu nepijem,tak neviem ci navodzuje uzkost,ale caj ta osviezi...pekny den zatial

Veve

Ahojte Píšem v neskorých nočných hodinách. Dnes som bola u kamošky a tak som sa u nej zakecala. Ale inak sa mám fajn.
Lenčok tebe ešte raz gratulujem - si šikovná:-)
Bobec dnes som ešte ten program nespustila, ale zajtra sa na to kuknem.
Miloš ako to robíš že si väčšinou pozitívne naladený? Ja leď mám zlý deň tak ani humor mi nepomôže:-( Ale dokážem sa zasmiať aj sama na sebe´:)Je to niekedy zvláštne ale fakt to pomáha. Tak vám prajem dobrú noc.