Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nebol v pko?
Nebol to ples vyslovene v róbach,ale v pekných šatičkách a kostýmkoch.Bol to ples pre rodičov a priateľov jednej strednej školy.Bol to môj prvý ples a mne to stačilo.Hudba bola dobrá,ľudí bolo dosť,jedlo veľmi dobré...proste fajn.
Ako sa ti vlastne darí,dlho som ťa tu nevidela?!
blahozelam barunka :)kde si bola na plese? :)
dobré ráno,je tu niekto?tish,kde si?
Dlhšie som sa neozvala,lebo mi bolo fakt dobre.Musím sa pochváliť.Absolvovala som ples bez problémov som sa dokázala dokonca baviť a tancovať.A veľký pokrok bol,že som šoférovala z plesu domov.Čo je asi 45km cez hlavné mesto.Síce v tom čase vyľudnené,ale predsa.Nešoférovala som vyše roka.áááách som na seba taká pyšná.
Je tu vôbec niekto? Komu sa ja chválim!
tak veru,bol to socializmus ale toto bolo v nom pekne
a ja som nacvicovala spartakiady, ale len tak v skole ako mala skupinka deti sme to robili na telesnej. zo stuhami...doteraz ju mam doma. a pacilo sa mi sledovat ju v TV, ako vsetci cvicili! my sme chodili zadarmo manifestovat...detom neplatili :)
Ja tiež. Rád som sa na cvičenia pozeral, ale vystupovať som nikdy nechcel: Ja som radšej miništroval, preto som bol len náhradníkom doma.
ja som Samko nikdy nebola na spartakiady ale velmi sa mi pacili no mna vyradili este v skole mne to neslo tie tanceky
To máš pravdu, športovci a vojaci museli chodiť zdarma. Aj spartakiády boli zdarma. Ja som z mestskej účasti nikdy ďalej nepostúpil. Vtedy sme viac miništrovali ako spartakiádovali.