Úzkosť

barunka

Nebol to ples vyslovene v róbach,ale v pekných šatičkách a kostýmkoch.Bol to ples pre rodičov a priateľov jednej strednej školy.Bol to môj prvý ples a mne to stačilo.Hudba bola dobrá,ľudí bolo dosť,jedlo veľmi dobré...proste fajn.
Ako sa ti vlastne darí,dlho som ťa tu nevidela?!

barunka

dobré ráno,je tu niekto?tish,kde si?
Dlhšie som sa neozvala,lebo mi bolo fakt dobre.Musím sa pochváliť.Absolvovala som ples bez problémov som sa dokázala dokonca baviť a tancovať.A veľký pokrok bol,že som šoférovala z plesu domov.Čo je asi 45km cez hlavné mesto.Síce v tom čase vyľudnené,ale predsa.Nešoférovala som vyše roka.áááách som na seba taká pyšná.
Je tu vôbec niekto? Komu sa ja chválim!

babenka

a ja som nacvicovala spartakiady, ale len tak v skole ako mala skupinka deti sme to robili na telesnej. zo stuhami...doteraz ju mam doma. a pacilo sa mi sledovat ju v TV, ako vsetci cvicili! my sme chodili zadarmo manifestovat...detom neplatili :)

samko r.

Ja tiež. Rád som sa na cvičenia pozeral, ale vystupovať som nikdy nechcel: Ja som radšej miništroval, preto som bol len náhradníkom doma.

damaxy

ja som Samko nikdy nebola na spartakiady ale velmi sa mi pacili no mna vyradili este v skole mne to neslo tie tanceky

bobec

lencok,no ja tu chodievam obcas behom dna a niekedy aj castejsie :))) lenze stale ked tu nakuknem tak tu nikoho niet

samko r.

To máš pravdu, športovci a vojaci museli chodiť zdarma. Aj spartakiády boli zdarma. Ja som z mestskej účasti nikdy ďalej nepostúpil. Vtedy sme viac miništrovali ako spartakiádovali.