Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

samko r.

Veru v sprievode. A tá sláva. V ten deň sa mohli z alkoholu predávať jedine bouwle, alebo tak nejako sa to volalo. To boli slivky v rume. V ten deň, teda na 1. mája bolo všetko sťaté len z tohto kompótu. A veru statočne.

lencok

ahoj moja mila stranka, aj ked sa volas uzkost, pomohla si mi, vies?:-)
Ako zijete ludia? co mate noveho? ako sa vam dari??? dufam ze je vsetko ok:-), dufam ze sa tu zastavite

damaxy

ahoj Milosko a ostatni pekny den vsetkym dnes ziarivo nam slnko svieti,lucami zhrieva mieru kvet... a dalej uz neviem

via

autogenny trening je sebarelaxacia,kde sa privadzas k stavu uplneho pokoja pomocou na to urcenych fraz.nacvicenie trva trocha dlhsie kym si clovek cvicenie uplne osvoji.pomaha odstranit priznaky psychickeho napätia,nekludu.je to velmi vhodna relaxacia pri uzkostnych poruchach.

damaxy

ano Via,ked je nam zle chodime stale a potom uz len nazerame co koho trapi a ci vieme pomoct a trochu povzbudit.Takze sa maj len dobre a to prajem vsetkym,ten pokoj a poriadok v hlave je na nezaplatenie

via

ahojte vsetci,vidim ze stale pismenkujete,mne bohuzial akosi v poslednej dobe unika co mate nove,akosi pomenej casu ale mozno je to tym ze mam velmi dobre obdobie,lieky pracuju,ked sem tam nejaky vykyv dam xanax a ide sa dalej.co sa tyka mna moje uzkosti stale nejake su ale viacmenej sa z psychickych zmenili na fyzicke-zle dychanie,tlkot srdca,zavraty ale poviem vam ze som rada lebo ich znasam ovela lepsie ako tie psychicke kedy som mala pocit ze mi rupne v bedni..takto si vzdy zarelaxujem-autogenny trening a hned je lepsie.dufam ze to najhorsie je za mnou,lieky samozrejme papam dalej aby sa mi nahodou ta potvora nevratila.prajem vam vsetkym pevne nervy,vytrvalost v liecbe aby ste opät vsetci nadobuli zdravicko..ahojkajte