Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
preco??? vies ja mam nozky tlak, kava mi pomaha, ale aj zvecsuje stres
ozi bobecek, aby som nebola netaktna, dakujem za gratulaciu:-)
inak ked tu niekto zabludi, chcem sa opytat ci pijete kavu a ako posobi na vasu uzkost
bobec inak pekny vecer prajem
no jo nikde nikto:-(
hm, ta moja prva veta stoji za vsetky drobne, to tou unavou, super sklonovanie:-)chichi, malo byt ja si konecne trosku oddychnem:-)
ajojte, ako sa mate? ja som konecne trosku oddychnem, dnes som urobila dalsiu skusku, to mam rekord za 4 dni tri skusky, a ro som mala uzasne stavy. Nakoniec to dopadlo nad ocakavanie:-), takze teraz mam free. Inak uz sem skoro nik nechodi, len sem tam(alebo sa mi to len zda), hadam to tu nezavrieme. Dufam ze ste vsetci v pohode. A Soni ty co, o tebe som uz dlho nepocula, ako sa mas? ako pokracujes? dufam ze je vsetko ok:-), ach jaj so mna dnes tak vsetko opadlo, bola som aj u šišiny, a ta mi ani neverila ze som to takto zmakla. Sice som tam prisla strasne unavena, ale teraz som jej slubila ze budem oddychovat:-)jaaaaaaaaaj ako sa tesim, ze si oddychnem. Posielam vam pusinky, papa
ajojte....uz som tu dlhoooo nebola, vy si tu vsetci mailujete a posielate vselico a mne nikto nic:( fnuk...