Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nikto nic, tak ja idem k telke, prajem pekny vecer:-)
samko veru toto sme my nemali ja som chodila za sportovcov v teplakovej suprave
ved ja som nic nepovedala, ja sa nestazujem, ide to...:-), dnes mi troku zle travi, ale zajtra bude dobre...no a co noveho mate celkovo, pracujete,oddychujete...alebo...?
milosko to je fajn ze zijes skvelo:-), a bobeckovi...preco sa zastavujes iba obcas? potom je jasne ze tu malo ludi chodi;-)
Alebo Prievidza je blízko nás? To je otázka. A pamätám, že vždy sa mi ušla ruská -vtedy sovietská- zástava. A pamätáš, účastníci sprievodu dostali na záver na ruku po 200 Kčs na ruku za účasť. Vtedy to bol veľký peniaz. To bolo 23,5 litra benzínu. V Trabante plná nádrž!!!
Blízko Prievidze.
samko a z ktoreho kuta nam pises?
Ja si pamätám, že boli v plechovke, preto tí skalní si brali do sprievodu také maličké vojenské otváraky na konzervy, v tom čase stáli 2,80 Kčs. Myslím tie otváraky. Bouwle neviem koľko stáli. A tie pekné alegorické vozy... Niečo bolo super, niečo sa babralo. Ale obyčajní ľudia si pomáhali jeden druhému. Dnes žijeme len mamonom. Brat brata nepozná keď je v nudzi. Je to smutné. Od toho sú tie depresie. Ako hovorí Babenka, niekedy snežilo, niekedy sme sa parili od tepla.
a niekedy aj na prvomajovy sprievod snezilo :))
to bolo v plechovke tie bowle som skoro aj zabudla a boli len slivkove?