Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ako fakt toto uz je vrchol akoby sa nemali kde realizovat tak si myslia ze su vtipni tuto a s tou registraciou je to celkom dobre riesenie.
vraj už boli na každej téme!!! Teraz ho vymazáva nejaký Admin, síce neviem kto to je, ale šľachtí ho to.
tak uchylaci dorazili uz aj k nam...super.
dobre rano vsetkym.
ahoj Veve, myslis zavoj? tak ano, a idem sa ucit aj rytmy s cinelkami. inak ja uz aj ucim takze nieco by som ta urcite naucila :D
Ćaute :-) Milá tish. Gratulujem ti k úspechu. Ak si spomínaš tak som aj ja tancovala brušný tanec. Ale teraz už nechodím z finanč.dôvodov. Ja tiež mám rada tento tanec a rada ho tancujem. Škoda že nebývyš v Púchove, aspoň by si ma naučila zopár nových vecí.
Tancovala si aj z šatkou?
Bobec už sa mi to podarilo konečne spustiť, len žiadny obláčik sa mi neobjavil. Počula som niečo také akoby fúkal vietor. Stlačila som tréning ale bola tam len táto tzv.hudba. Poradil by si mi?
Tak sa tu zatial pekne majte.:-)
milos tu sa nechlasta :D
no mna folklor nebavil ale rada si zatancujem na hocico aj ked pravda je, ze postih uz mam a ine tance uz len do orientalnych taham :D
bobec orientalny tanec