Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak to si stastny clovek, u mna to bolo vzdy v poho, takze len toto mi na AD vadi, ale vsaj ja s nimi vytocim, nebudu nic ovplyvnovat a basta, inak ty mas serlift ze
ty ina kava:-), mne to vzdy na zaciatku "hapruje", ked uzivam dlhsie upravi sa to, len aj to na zaciatku mi vadi
akoze z vlastne skusenosti? lebo vseobecne sa hovori ze jedn z najnepriaznivejsich vedlajsich uconkov je znizena sexualna tuzba, inak zalzei od toho ake AD clovek uziva, preto by som potrebovala vediet ktore to najviac ovplyvnuju
mam na vas jednu otazocku, dufam ze vam nebude vadit, ale koho ineho sa spytat, kedze aj vy uzivate AD. Takze zmenila sa vasa sexualna tuzba alebo ovplyvnilo ju uzivanie AD, ,myslim k horsiemu? moc dakujem za odpoved a prosim napiste, dakujem:-)
lencok,dostala som mailik, dakujem...večer odpišem, teraz musim isť...skúsim vybaviť okuliare.zatial sa majte..papa
no mne bolo cez víkend tiež veľmi zle,cítila som sa veľmi opustená atd. ale včera som sa sem pripojila, a fakt sú tu tak fantastický ludia, ktorý prežili/prežívajú podobné ako my a preto nás vedia tak pochopiť a podporiť.
Ste naozaj super Všetci!!!
ahoooj Lohrien!!citiš sa už kusok lepšie??
kujééém, lencok!!!si naozaj velmi zlatá, a rýchla:))
len kedy mi to príde, neviem či nie az večer alebo zajtra...odpišem