Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Lohrien

Dobre ranko, vcera som prezila krasny zbytok dna, a Vy?? Ale dnes je to zasa divne, nie je mi zle, ani nic, len ma rano napadla otazka "Zabijes sa" dala som si odpoved NIE, Nemas preco, a teraz sa neviem zbavit rozmyslania preco ma to napadlo atd.... :o(

jolanka

Ahojte dievcata, tak som opat tu, mozno si ani nespomeniete ktora som,dlho som tu nebola,nie preto,ze by som nechcela ale okolnosti ma prinutili po vianocnych sviatkoch som sa odstahovala od svojej prasvokry k svojim rodicom uz to bolo na nevydrzanie ono tazko to hodnotit ci to je az take pozitivum,ale urcite je vacsi klud,ukoncila som si zimny semester a caka ma letny a statnice,ale to najhlavejsie som zdrava neberiem ziadne lieky a nemam yiadne paniky,uskosti,depky.Prave sedím v praci a moji chlapi si doma pekne spinkaju.Dakujm vsetkym ktori ma tu na tomto fore podporovali.

Veve

Mijka ja mávam úzkosti a depresie skoro vôbec. Ale viem čo to je depresia.Sama som ju zažila keď som nemala skoro žiadnych kamarátov a nemala som sa na koho obrátiť.Vtedy som nemala chuť žiť a chcela som zomrieť.To by bolo na dlhší príbeh.Chválabohu už som sa z toho dostala. To bolo pred pár rokmi...

Veve

Ahojte A som tu opäť. Dnes som bola u svojej šiši doktorke. Zvýšila mi Seroxat takže budem užívať 1tab.ráno a polku poobede. Lexaurin už nebudem užívať a miesto toho mi dala Diazepam-pri záchvatoch a úzkostiach. Tak som zvedavá akom mi bude účinkovať. Záchvaty už tak často nemávam ale aj tak mám strach ako to bude ďalej.
Niekedy pri záchvatoch mám pocit akoby ma niekto chcel napadnúť alebo mi nejako ublížiť. Nikoho nevidím ale je to hrozný pocit kde som bezradná. Pri tom aj hovorím-kríčím napr:Nechaj ma na pokoji, Choď odo mňa preč,...
Môžete mi poradiť prečo to niekedy mávam???
Miloš ty si sám dobre veríš keď to chceš takto zvládnuť. Ja mám trochu znížené sebavedomie, ale teraz je to už o niečo lepšie. Ja som veriaca a aj vďaka Bohu to zvládam dobre. Modlitba mi veľmi pomáha a ak nie tak ma aspoň posilní aj pri tých zvláštnych stavoch. Preto sa snažím viacej Bohu dôverovať.
Tak sa zatial majte :-)

lencok

preco stastie v nestasti, lepsie ako mat s tym problem, no nie? myslela som ze ci tvoje AD sa volaju serlift, lebo mi vypadlo ake uzivas